Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar

  Een week nadat Viaplay de Nederlandse markt betreedt, doet HBO Max dit ook. De nieuwe streamingdienst is in Nederland vanaf 8 maart verkrijgbaar.
  Jarco Kriek
  1 februari 2022
  comments 4
  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar
  Foto Getty Images

  HBO Max belooft toekomstige abonnees een breed scala aan hoogstaand entertainment van wereldberoemde merken, waaronder Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, HBO Max Originals en nog veel meer. Wat de abonneeprijs van de nieuwe streamingdienst in Nederland wordt, maakt eigenaar WarnerMedia op een later tijdstip dichter bij de marktintroductie in Nederland bekend.

   

  Beschikbaarheid

  HBO Max komt beschikbaar via de voornaamste apparaten en platformen, waaronder Smart TV-internettelevisies van onder meer Samsung, LG en Android TV-modellen van de fabrikanten Philips en Sony. De nieuwe online dienst komt ook beschikbaar op streamingapparaten Apple TV 4K, Android TV/Google TV en Google Chromecast, game consoles, mobiele telefoons en tablets (iPhone, iPad, iPod Touch en Android OS), en online via hbomax.com.

   

  Ziggo

  Een deel van de content van HBO Max was tot 1 januari gedurende een periode van vijf jaar exclusief in Nederland voor klanten van kabelbedrijf Ziggo zichtbaar. Nadat deze exclusieve overeenkomst was beëindigd, werd direct bekendgemaakt dat HBO Max als zelfstandige streamingdienst de Nederlandse tv-markt gaat betreden.

  HBOHBO MaxWarnerMediastreamingdienstonlineOTTfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)