Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar

  Een week nadat Viaplay de Nederlandse markt betreedt, doet HBO Max dit ook. De nieuwe streamingdienst is in Nederland vanaf 8 maart verkrijgbaar.
  Jarco Kriek
  1 february 2022
  comments 4
  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar
  Foto Getty Images

  HBO Max belooft toekomstige abonnees een breed scala aan hoogstaand entertainment van wereldberoemde merken, waaronder Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, HBO Max Originals en nog veel meer. Wat de abonneeprijs van de nieuwe streamingdienst in Nederland wordt, maakt eigenaar WarnerMedia op een later tijdstip dichter bij de marktintroductie in Nederland bekend.

   

  Beschikbaarheid

  HBO Max komt beschikbaar via de voornaamste apparaten en platformen, waaronder Smart TV-internettelevisies van onder meer Samsung, LG en Android TV-modellen van de fabrikanten Philips en Sony. De nieuwe online dienst komt ook beschikbaar op streamingapparaten Apple TV 4K, Android TV/Google TV en Google Chromecast, game consoles, mobiele telefoons en tablets (iPhone, iPad, iPod Touch en Android OS), en online via hbomax.com.

   

  Ziggo

  Een deel van de content van HBO Max was tot 1 januari gedurende een periode van vijf jaar exclusief in Nederland voor klanten van kabelbedrijf Ziggo zichtbaar. Nadat deze exclusieve overeenkomst was beëindigd, werd direct bekendgemaakt dat HBO Max als zelfstandige streamingdienst de Nederlandse tv-markt gaat betreden.

  HBOHBO MaxWarnerMediastreamingdienstonlineOTTfilmsseries

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)