Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar

  Een week nadat Viaplay de Nederlandse markt betreedt, doet HBO Max dit ook. De nieuwe streamingdienst is in Nederland vanaf 8 maart verkrijgbaar.
  Jarco Kriek
  1 february 2022
  comments 4
  Streamingdienst HBO Max vanaf 8 maart in Nederland verkrijgbaar
  Foto Getty Images

  HBO Max belooft toekomstige abonnees een breed scala aan hoogstaand entertainment van wereldberoemde merken, waaronder Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, HBO Max Originals en nog veel meer. Wat de abonneeprijs van de nieuwe streamingdienst in Nederland wordt, maakt eigenaar WarnerMedia op een later tijdstip dichter bij de marktintroductie in Nederland bekend.

   

  Beschikbaarheid

  HBO Max komt beschikbaar via de voornaamste apparaten en platformen, waaronder Smart TV-internettelevisies van onder meer Samsung, LG en Android TV-modellen van de fabrikanten Philips en Sony. De nieuwe online dienst komt ook beschikbaar op streamingapparaten Apple TV 4K, Android TV/Google TV en Google Chromecast, game consoles, mobiele telefoons en tablets (iPhone, iPad, iPod Touch en Android OS), en online via hbomax.com.

   

  Ziggo

  Een deel van de content van HBO Max was tot 1 januari gedurende een periode van vijf jaar exclusief in Nederland voor klanten van kabelbedrijf Ziggo zichtbaar. Nadat deze exclusieve overeenkomst was beëindigd, werd direct bekendgemaakt dat HBO Max als zelfstandige streamingdienst de Nederlandse tv-markt gaat betreden.

  HBOHBO MaxWarnerMediastreamingdienstonlineOTTfilmsseries

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview