1. Nieuws

  Succes 24Kitchen doet Rudolph van Veen met Life4You stoppen

  Het succes van het Nederlandse foodkanaal 24Kitchen heeft tv-kok Rudolph van Veen doen besluiten om te stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden voor het RTL 4-programma Life4You.
  Jarco Kriek
  15 mei 2012
  comments 1
  Succes 24Kitchen doet Rudolph van Veen met Life4You stoppen
  Foto: ANP

  Het succes van het Nederlandse foodkanaal 24Kitchen heeft tv-kok Rudolph van Veen doen besluiten om te stoppen met zijn wekelijkse werkzaamheden voor het RTL 4-programma Life4You.

  De tv-kok maakte dit zondag tijdens de live-uitzending van Life4You bekend. Niet alleen meer werkzaamheden voor het foodkanaal 24Kitchen, maar ook een het feit dat Van Veen voor de tweede keer vader wordt, heeft bij het besluit om te stoppen bij Life4You een rol gespeeld.

  24Kitchen op goede weg

  De ingeslagen weg van het foodkanaal 24Kitchen lijkt de juiste te zijn. Het foodkanaal is een joint-venture tussen FOX Channels Benelux en Jan Dekker Holding BV. Ondanks dat het foodkanaal nog niet bij alle tv-aanbieders in Nederland te bekijken is, weten maandelijks miljoenen tv-kijkers de weg naar de 24Kitchen te vinden. De komende weken wordt het bereik van het foodkanaal nog verder uitgebreid als KPN via Interactieve TV en Digitenne het foodkanaal aan klanten gaat aanbieden. Ook bij enkele kleinere tv-aanbieders wordt 24Kitchen aan het zenderaanbod toegevoegd.

  Rudolph van Veen gaat over de grenzen

  De keuze van Rudolph van Veen voor 24Kitchen komt doordat de tv-kok voor buitenlandse edities van het foodkanaal programma’s mag gaan maken. Het concept van 24Kitchen is in Nederland gestart maar FOX Channels International heeft 24Kitchen al in meerdere Europese tv-markten – waaronder Tsjechië en Portugal – gelanceerd. Zo worden nieuwe kookprogramma’s van Rudolph van Veen voortaan niet alleen in de Nederlandse taal, maar ook in het Duits en Engels opgenomen. Van Veen gaat ook in het buitenland programma’s maken en is hierdoor vaker van huis weg. Reden voor hem om zijn wekelijkse werkzaamheden voor Life4You te stoppen.

  Rudolph van Veen24KitchenRTL 4Life4YouCarlo BoszhardtIrene MoorsKPNInteractieve TVDigitenneZiggoUPCCaiwayGlashart Media

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:05 uur
  Dit is de eerste keer dat Zinedine Zidane en Jürgen Klopp, de meesterbreinen van het moderne voetbal, elkaar treffen. En dan meteen op het hoogste podium: de finale van de Champions League. Dat Zidane hier is, mag geen verrassing heten: Real Madrid gaat voor zijn derde titel op rij. Maar niemand had Liverpool hier verwacht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY THE FLORIDA PROJECT

   De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden. Totaal TV mag de Blu-ray van deze dramafilm vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pieter Derks: Spot

  Pieter Derks: Spot
  NPO 1 om 20:30 uur
  Pieter Derks komt uit Nijmegen. Het is dan ook geen verrassing dat de tv-opname van zijn zevende programma in de plaatselijke Stadsschouwburg geschoten is. Voelt-ie zich extra op zijn gemak, maar meer nog waren dat de laatste shows van de tour en dus lekker actueel. En als Pieter Derks érgens goed in is, dan is het wel de actualiteit komisch belichten.