Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Talpa trekt de stekker uit GoedNieuws Vandaag

  GoedNieuws Vandaag, het actualiteitenprogramma van SBS 6 met alleen maar positief nieuws, is op woensdag 22 december voor het laatst te zien.
  Jorrit van Broekhoven
  20 november 2023
  comments 3
  Talpa trekt de stekker uit GoedNieuws Vandaag
  Talpa

  Met het programma GoedNieuws Vandaag dacht Talpa te kunnen voorzien in een behoefte van de kijker. In plaats van het overwegend negatieve nieuws in de reguliere bulletins staat in het actualiteitenprogramma overwegend positief nieuws centraal. 

   

  Te weinig kijkers

  De kijker bleek er echter niet echt warm voor te lopen. "Door het te proberen, blijkt nu dat het alternatief in deze vorm en op dit tijdslot helaas niet werkt", liet Talpa weten. Met zo'n 87.000 kijkers per uitzending was het programma niet levensvatbaar.

   

  Doek valt

  GoedNieuws Vandaag is voor het laatst te zien op 22 december. Daarna wordt het tijdslot op SBS 6 gevuld met de spelprogramma's Lingo en 50/50.

  TalpaSBS 6GoedNieuws Vandaag

  Reacties

 1. TV-TIP Spoedeisende Hulp 24/7

  Spoedeisende Hulp 24/7
  RTL 5 om 20:30 uur
  In de nieuwe realityshow Spoedeisende Hulp 24/7 bezoeken we de SEH-afdelingen van drie gerenommeerde ziekenhuizen, waar medisch personeel continu een strijd tegen de klok levert. Verdriet en geluk, leven en dood liggen op de spoedeisende hulp enorm dicht bij elkaar. Het personeel vertelt over hun passie voor het werk en toont alle mooie, intieme en schrijnende situaties die ze in het ziekenhuis meemaken.

  TV-TIP Secrets in the Sand

  Secrets in the Sand
  History om 20:30 uur
  Als we één ding hebben opgestoken van Star Wars dan is het dat zand ruw en irritant is, en werkelijk overal tussenkomt. Niet zo gek dus, dat er onder de ontelbare korrels nog heel wat schatten verborgen liggen. In Secrets in the Sand leggen archeologen bijzondere historische vondsten bloot, die onder de golvende duinen waren verdwenen. In Chili duiken mummies van een verdwenen volk op, en in Egypte wordt een nieuwe graftombe ontdekt die door het zand werd verzwolgen.

  Interview