Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Talpa trekt de stekker uit GoedNieuws Vandaag

  GoedNieuws Vandaag, het actualiteitenprogramma van SBS 6 met alleen maar positief nieuws, is op woensdag 22 december voor het laatst te zien.
  Jorrit van Broekhoven
  20 november 2023
  comments 3
  Talpa trekt de stekker uit GoedNieuws Vandaag
  Talpa

  Met het programma GoedNieuws Vandaag dacht Talpa te kunnen voorzien in een behoefte van de kijker. In plaats van het overwegend negatieve nieuws in de reguliere bulletins staat in het actualiteitenprogramma overwegend positief nieuws centraal. 

   

  Te weinig kijkers

  De kijker bleek er echter niet echt warm voor te lopen. "Door het te proberen, blijkt nu dat het alternatief in deze vorm en op dit tijdslot helaas niet werkt", liet Talpa weten. Met zo'n 87.000 kijkers per uitzending was het programma niet levensvatbaar.

   

  Doek valt

  GoedNieuws Vandaag is voor het laatst te zien op 22 december. Daarna wordt het tijdslot op SBS 6 gevuld met de spelprogramma's Lingo en 50/50.

  TalpaSBS 6GoedNieuws Vandaag

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)