Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Tegenslag voor Viaplay: jaarabonnement F1 TV Pro tijdelijk met forse korting

  Alle vrij trainingen, kwalificaties, races en nog veel meer Formule 1-content kijken, kan nu nog goedkoper. In tegenstelling tot Viaplay heeft F1 TV Pro tijdelijk de abonnementsprijs verlaagd.
  Jarco Kriek
  20 februari 2023
  comments 9
  Tegenslag voor Viaplay: jaarabonnement F1 TV Pro tijdelijk met forse korting
  Foto Getty Images

  Viaplay verhoogt in maart de abonnementsprijs naar €15,99 per maand. Maar wie alleen Formule 1 en andere raceklassen onder de vlag van de FIA wil zien, kan juist nu kiezen om veel voordeliger te kijken. In de aanloop naar de Formule 1 wintertesten en de seizoenopening in Bahrein is een jaarabonnement op de eigen streamingdienst van FOM/Liberty Media tijdelijk goedkoper verkrijgbaar. Het abonnement dat gewoonlijk €64,99 per jaar kost, kan nu tijdelijk met 20 procent korting worden afgesloten.

   

  Minder korting

  Een F1 TV Pro-abonnement is nu dus tijdelijk te koop voor €51,99, een korting van 13 euro. F1 TV Pro was vorig jaar gedurende een periode in de winterstop van de Formule 1 enige tijd verkrijgbaar met een hogere korting, namelijk 25 procent. Er wordt overigens verwacht dat de prijs van het jaarabonnement binnenkort wordt verhoogd van €64,99 naar €69,99. Hiervan kwamen onlangs al enkele screenshots naar buiten. Als we rekening houden met de verwachte nieuwe jaarprijs van het abonnement, komt de huidige kortingsactie wel rond de 25 procent uit.

   

  Goedkoper Viaplay

  Overigens hanteert Viaplay tot en met 28 februari ook een actieprijs bij aanschaf van een jaarabonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar voor €125,88, te betalen in twaalf maandelijkse termijnen van €10,49. Het voordeel bedraagt dus €5,50 per maand. Huidige Viaplay-abonnees waarvan het jaarabonnement in maart afloopt, kunnen met de klantenservice van de streamingdienst contact opnemen om ook het komende jaar voordeliger te kunnen kijken. Dit meldt Viaplay via de eigen sociale mediakanalen.

  F1 TV ProViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)