Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Tegenslag voor Viaplay: jaarabonnement F1 TV Pro tijdelijk met forse korting

  Alle vrij trainingen, kwalificaties, races en nog veel meer Formule 1-content kijken, kan nu nog goedkoper. In tegenstelling tot Viaplay heeft F1 TV Pro tijdelijk de abonnementsprijs verlaagd.
  Jarco Kriek
  20 februari 2023
  comments 9
  Tegenslag voor Viaplay: jaarabonnement F1 TV Pro tijdelijk met forse korting
  Foto Getty Images

  Viaplay verhoogt in maart de abonnementsprijs naar €15,99 per maand. Maar wie alleen Formule 1 en andere raceklassen onder de vlag van de FIA wil zien, kan juist nu kiezen om veel voordeliger te kijken. In de aanloop naar de Formule 1 wintertesten en de seizoenopening in Bahrein is een jaarabonnement op de eigen streamingdienst van FOM/Liberty Media tijdelijk goedkoper verkrijgbaar. Het abonnement dat gewoonlijk €64,99 per jaar kost, kan nu tijdelijk met 20 procent korting worden afgesloten.

   

  Minder korting

  Een F1 TV Pro-abonnement is nu dus tijdelijk te koop voor €51,99, een korting van 13 euro. F1 TV Pro was vorig jaar gedurende een periode in de winterstop van de Formule 1 enige tijd verkrijgbaar met een hogere korting, namelijk 25 procent. Er wordt overigens verwacht dat de prijs van het jaarabonnement binnenkort wordt verhoogd van €64,99 naar €69,99. Hiervan kwamen onlangs al enkele screenshots naar buiten. Als we rekening houden met de verwachte nieuwe jaarprijs van het abonnement, komt de huidige kortingsactie wel rond de 25 procent uit.

   

  Goedkoper Viaplay

  Overigens hanteert Viaplay tot en met 28 februari ook een actieprijs bij aanschaf van een jaarabonnement. Dit abonnement is verkrijgbaar voor €125,88, te betalen in twaalf maandelijkse termijnen van €10,49. Het voordeel bedraagt dus €5,50 per maand. Huidige Viaplay-abonnees waarvan het jaarabonnement in maart afloopt, kunnen met de klantenservice van de streamingdienst contact opnemen om ook het komende jaar voordeliger te kunnen kijken. Dit meldt Viaplay via de eigen sociale mediakanalen.

  F1 TV ProViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1abonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)