Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    The Bold and The Beautiful in Amsterdam

    Een deel van de cast van The Bold and the Beautiful was een jaar geleden in Amsterdam. De opnames zijn vanaf vanavond bij RTL 8 te bekijken. Acteur Ferry Doedens speelt mee.
    Jan-Hein Visser
    9 oktober 2015
    comments 0
    The Bold and The Beautiful in Amsterdam
    Een deel van de cast van The Bold and the Beautiful was een jaar geleden in Amsterdam. De opnames zijn vanaf vanavond bij RTL 8 te bekijken. Acteur Ferry Doedens speelt mee.

    Ferry Doedens is vanaf vrijdag te zien in The Bold and the Beautiful. In de soapserie vertrekken Hope, Liam, Ivy en Wyatt naar Amsterdam voor een fotoshoot voor hun modehuis Forrester Creations. Doedens speelt pr-man Lars, die hen tijdens hun bezoek aan de hoofdstad begeleidt. De opnames vonden vorig najaar plaats, toen Doedens nog niet door de producent van Goede tijden, slechte tijden was ontslagen.

    Optreden Nielson in The Bold

    De Nederlandse zanger Nielson is ook te horen in één van de afleveringen die nog volgende week deels in Amsterdam spelen. Online zijn bij RTL al enkele van de bewuste afleveringen als preview tegen betaling te zien, maar de reguliere uitzending is vanaf vrijdag 9 oktober om 18.00 uur op RTL 8 te zien. Deze afleveringen worden de eerstvolgende werkdag op RTL 4 herhaald.
    RTL 8RTL 4The Bold and the BeautifulAmsterdamGTSTFerry Doedens

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview