Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Tijdelijk meer sport in basispakket KPN Interactieve TV en TV+

  Wie bij KPN het basispakket van de tv-producten Interactieve TV (iTV) of TV+ heeft, kan de hele maand maart naar een extra sportzender kijken.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 0
  Tijdelijk meer sport in basispakket KPN Interactieve TV en TV+
  Foto Getty Images

  Eurosport 2 is namelijk de zender van de maand maart. Hierdoor is dit sportkanaal op voorkeuzepositie 42 ook beschikbaar voor abonnees van Interactieve TV en TV+ die alleen toegang hebben tot het zenderaanbod van het basispakket. Eurosport 2 is gewoonlijk namelijk onderdeel van het lineaire aanbod van het Pluspakket van deze tv-producten van KPN.

   

  Breder inzicht

  KPN omschrijft de inhoud van de sportzender alsvolgt: “Eurosport 2 is dé zender voor de sportfan. Je vindt hier alle hoogtepunten en de vaak ontroerende verhalen achter de sporten. Ook is er veel aandacht voor extreme sporten.”

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisieEurosportEurosport 2zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)