Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Tijdelijk meer sport in basispakket KPN Interactieve TV en TV+

  Wie bij KPN het basispakket van de tv-producten Interactieve TV (iTV) of TV+ heeft, kan de hele maand maart naar een extra sportzender kijken.
  Jarco Kriek
  1 maart 2023
  comments 0
  Tijdelijk meer sport in basispakket KPN Interactieve TV en TV+
  Foto Getty Images

  Eurosport 2 is namelijk de zender van de maand maart. Hierdoor is dit sportkanaal op voorkeuzepositie 42 ook beschikbaar voor abonnees van Interactieve TV en TV+ die alleen toegang hebben tot het zenderaanbod van het basispakket. Eurosport 2 is gewoonlijk namelijk onderdeel van het lineaire aanbod van het Pluspakket van deze tv-producten van KPN.

   

  Breder inzicht

  KPN omschrijft de inhoud van de sportzender alsvolgt: “Eurosport 2 is dé zender voor de sportfan. Je vindt hier alle hoogtepunten en de vaak ontroerende verhalen achter de sporten. Ook is er veel aandacht voor extreme sporten.”

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisieEurosportEurosport 2zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)