Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    T-Mobile biedt meer HD-zenders

    Niet alleen Ziggo en KPN maar ook T-Mobile zit niet stil als het gaat om het aantal zenders dat in HD-beeldkwaliteit aan klanten wordt aangeboden.
    Jarco Kriek
    31 maart 2021
    comments 1
    T-Mobile biedt meer HD-zenders

    T-Mobile is op dit moment als uitdager (challenger) op de Nederlandse markt van vaste diensten actief. Inmiddels kopen rond 700.000 Nederlanders bij T-Mobile een abonnement waarbij vast tv, internet en/of telefonie wordt geleverd. T-Mobile is hiermee na Ziggo en KPN de derde partij op de Nederlandse markt van vaste diensten. De afstand naar nummer twee KPN is echter zeer groot, namelijk 1,5 miljoen klanten.

     

    Meer HD

    Het HD-zenderaanbod is onlangs uitgebreid met het publieke themakanaal NPO 2 Extra. Deze zender was al langere tijd in een aanvullend tv-pakket in SD-kwaliteit bij T-Mobile te bekijken. Nu T-Mobile is overgeschakeld naar het EMD3-aanvoersignaal van NPO kan dit kanaal ook in HD aan klanten geleverd worden.

    T-MobiletvtelevisieHDzenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview