Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting

  Sportliefhebbers die tv kijken via T-Mobile kunnen vanaf nu een voordelig abonnement afsluiten waarin ESPN en Viaplay worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2022
  comments 1
  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting
  Foto Getty Images

  T-Mobile abonnees kunnen vanaf vandaag het combi-abonnement afsluiten waarin alle kanalen van ESPN worden gecombineerd met de streamingdienst Viaplay. Naast het online kijken van entertainment- en sportcontent van Viaplay kan er via het kanaal Viaplay Xtra in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen ook lineair worden gekeken naar de races, kwalificaties en derde vrije training in de Formule 1.

   

  Korting

  Beide abonnementen zijn bij T-Mobile ook los te koop. Het Viaplay-abonnement kost bij T-Mobile €13,99 per maand. Voor het losse ESPN Compleet-abonnement vraagt het bedrijf tien euro per maand. Het nieuwe combi-abonnement kost €17,50. Dit betekent voor de sportliefhebber een maandelijkse korting van €6,49 per maand. Daarnaast geeft T-Mobile bij aanschaf van dit combi-abonnement de eerste maand een korting van €7,50, waardoor er in die eerste maand slechts tien euro wordt gefactureerd.

  T-MobileInteractieve TVtvtelevisiesportabonnementESPNViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)