Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting

  Sportliefhebbers die tv kijken via T-Mobile kunnen vanaf nu een voordelig abonnement afsluiten waarin ESPN en Viaplay worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  26 august 2022
  comments 1
  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting
  Foto Getty Images

  T-Mobile abonnees kunnen vanaf vandaag het combi-abonnement afsluiten waarin alle kanalen van ESPN worden gecombineerd met de streamingdienst Viaplay. Naast het online kijken van entertainment- en sportcontent van Viaplay kan er via het kanaal Viaplay Xtra in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen ook lineair worden gekeken naar de races, kwalificaties en derde vrije training in de Formule 1.

   

  Korting

  Beide abonnementen zijn bij T-Mobile ook los te koop. Het Viaplay-abonnement kost bij T-Mobile €13,99 per maand. Voor het losse ESPN Compleet-abonnement vraagt het bedrijf tien euro per maand. Het nieuwe combi-abonnement kost €17,50. Dit betekent voor de sportliefhebber een maandelijkse korting van €6,49 per maand. Daarnaast geeft T-Mobile bij aanschaf van dit combi-abonnement de eerste maand een korting van €7,50, waardoor er in die eerste maand slechts tien euro wordt gefactureerd.

  T-MobileInteractieve TVtvtelevisiesportabonnementESPNViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP Aussie Gold Hunters

  Aussie Gold Hunters
  Discovery Channel om 20:30 uur
  Goud, zweet en tranen in het ­nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Want met ­goudprijzen op record­hoogte ­nemen de ­goudzoekers in de snikhete en ­uitgestrekte Outback van Australië nog meer risico om de jackpot naar de oppervlakte te schoffelen. Zo ­besluiten The Dust Devils om met een konvooi aan kostbare machines 1200 km het land in te trekken. Maar ligt het goud daar wel te blinken? De Poseidon Crew heeft in ieder geval wel succes.

  TV-TIP Andy & Melisa

  Andy & Melisa
  SBS 6 om 20:30 uur
  Na een kleine flirt met RTL en een paar jaar radiostilte keren Andy en vriendin Melisa – de twee zijn al jaren gescheiden – terug op het oude SBS-nest. En hier blijkt dat er eigenlijk niks veranderd is. Al ligt de oud-voetballer niet meer dagen gestrekt op de bank. Er is tv-werk, een YouTube-kanaal en er moet ook geklust worden in hun nieuwe stek aan de Costa de Sol, dat gereedgemaakt moet worden voor de verhuur.

  Interview