Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting

  Sportliefhebbers die tv kijken via T-Mobile kunnen vanaf nu een voordelig abonnement afsluiten waarin ESPN en Viaplay worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2022
  comments 1
  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting
  Foto Getty Images

  T-Mobile abonnees kunnen vanaf vandaag het combi-abonnement afsluiten waarin alle kanalen van ESPN worden gecombineerd met de streamingdienst Viaplay. Naast het online kijken van entertainment- en sportcontent van Viaplay kan er via het kanaal Viaplay Xtra in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen ook lineair worden gekeken naar de races, kwalificaties en derde vrije training in de Formule 1.

   

  Korting

  Beide abonnementen zijn bij T-Mobile ook los te koop. Het Viaplay-abonnement kost bij T-Mobile €13,99 per maand. Voor het losse ESPN Compleet-abonnement vraagt het bedrijf tien euro per maand. Het nieuwe combi-abonnement kost €17,50. Dit betekent voor de sportliefhebber een maandelijkse korting van €6,49 per maand. Daarnaast geeft T-Mobile bij aanschaf van dit combi-abonnement de eerste maand een korting van €7,50, waardoor er in die eerste maand slechts tien euro wordt gefactureerd.

  T-MobileInteractieve TVtvtelevisiesportabonnementESPNViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)