Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting

  Sportliefhebbers die tv kijken via T-Mobile kunnen vanaf nu een voordelig abonnement afsluiten waarin ESPN en Viaplay worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  26 augustus 2022
  comments 1
  T-Mobile bundelt ESPN en Viaplay met fikse korting
  Foto Getty Images

  T-Mobile abonnees kunnen vanaf vandaag het combi-abonnement afsluiten waarin alle kanalen van ESPN worden gecombineerd met de streamingdienst Viaplay. Naast het online kijken van entertainment- en sportcontent van Viaplay kan er via het kanaal Viaplay Xtra in ieder geval tot het einde van het huidige seizoen ook lineair worden gekeken naar de races, kwalificaties en derde vrije training in de Formule 1.

   

  Korting

  Beide abonnementen zijn bij T-Mobile ook los te koop. Het Viaplay-abonnement kost bij T-Mobile €13,99 per maand. Voor het losse ESPN Compleet-abonnement vraagt het bedrijf tien euro per maand. Het nieuwe combi-abonnement kost €17,50. Dit betekent voor de sportliefhebber een maandelijkse korting van €6,49 per maand. Daarnaast geeft T-Mobile bij aanschaf van dit combi-abonnement de eerste maand een korting van €7,50, waardoor er in die eerste maand slechts tien euro wordt gefactureerd.

  T-MobileInteractieve TVtvtelevisiesportabonnementESPNViaplay

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview