Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile klanten raken persoonlijk e-mailadres kwijt

  Nederlandse consumenten met een internetabonnement bij T-Mobile Thuis raken vanaf volgend jaar hun persoonlijke @tmobilethuis.nl e-mailadres kwijt.
  Jarco Kriek
  19 juli 2023
  comments 2
  T-Mobile klanten raken persoonlijk e-mailadres kwijt
  Foto Getty Images

  Geheel onverwacht meldt de provider op de eigen website dat het op 31 maart 2024 stopt met de ondersteuning van @tmobilethuis.nl e-mailadressen. Dit betekent dat T-Mobile-klanten vanaf deze datum via hun persoonlijke e-mailadres geen mail meer kunnen versturen en ontvangen. Ook worden alle ontvangen en verzonden e-mailadressen van de T-Mobile servers gewist en zijn hierdoor niet meer voor T-Mobile klanten toegankelijk. T-Mobile adviseert klanten daarom om belangrijke e-mails voor 31 maart handmatig door te sturen naar een ander e-mailadres of de e-mails zelf op een eigen opslagapparaat op te slaan.

   

  Alternatief

  Nu in Nederland steeds meer consumenten regelmatig van de ene naar de andere internetaanbieder overstappen, groeien provideronafhankelijke e-mailadressen zoals Gmail en Hotmail in populariteit. Ook is voor enkele euro's per maand bij diverse aanbieders een eigen e-maildomein te krijgen. Regelmatig overstappen naar een andere internetaanbieder levert de consument hoge welkomstkortingen op, die tot meer dan 500 euro op jaarbasis kunnen oplopen.

   

  Goedkoop

  T-Mobile daagt de twee grootste internetaanbieders Ziggo en KPN al enige jaren uit met goedkopere internetabonnementen. Dit zorgt ervoor dat het aantal internetklanten bij deze aanbieders in de afgelopen jaren is gedaald en bij T-Mobile juist is gestegen. T-Mobile moet om goedkopere internetabonnementen aan te kunnen bieden wel goed op de kosten letten. Een onderdeel hiervan is dat T-Mobile als eerste grote internetaanbieder in Nederland nu aankondigt te stoppen met een persoonlijke e-maildienst voor klanten.

  T-Mobileinternete-mailabonnementbezuiniging

  Reacties