Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    T-Mobile komt met Unlimited 4G-abonnement voor de huiskamer

    Na het Unlimited mobiele telefoonabonnement komt T-Mobile eind deze maand met een 4G-abonnement voor in de huiskamer met onbeperkt datagebruik.
    Jarco Kriek
    17 januari 2018
    comments 0
    T-Mobile komt met Unlimited 4G-abonnement voor de huiskamer
    Foto ANP

    Onder de naam Unlimited 4G oor Thuis brengt T-Mobile dit abonnement op 29 januari op de markt. De telecomprovider zegt dat het mobiele netwerk technisch in staat is om deze nieuwe dienst aan te gaan bieden. T-Mobile heeft wel enkele beperkingen aan het abonnement gekoppeld waardoor het voor veel Nederlanders geen vervaging van het huidige vaste internetabonnement is.


    Internetsnelheid

    Zo is de geleverde internetsnelheid gelimiteerd tot maximaal 25Mbps. Verder krijgt de abonnee maandelijks een databundel van 100GB ter beschikking. Als deze bundel is verbruikt, krijgt men, net als bij het huidige Unlimited mobiele telefoonabonnement, een dagelijkse databundel van 5GB die na gebruik gratis kan worden opgewaardeerd met databundeltjes van 1GB. T-Mobile Unlimited 4G voor Thuis kan een alternatief zijn voor huisgezinnen in buitengebieden waarbij levering van snel internet niet mogelijk is. Het nieuwe abonnement van T-Mobile kan worden afgenomen met een minimale contractduur van 12 of 24 maanden en is verkrijgbaar vanaf 35 euro per maand.

    T-MobileDeutsche Telekominternetonlinemobiel4GdatabundelonbeperktUnlimitedbuitengebiedinternetsnelheid

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview