Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile maakt ESPN Compleet abonnement goedkoper

  T-Mobile laat klanten maandelijks minder betalen voor het ESPN Compleet abonnement. Ook blijft het ESPN Eredivisie abonnement deels intact.
  Jarco Kriek
  30 juli 2021
  comments 0
  T-Mobile maakt ESPN Compleet abonnement goedkoper

  Wie op dit moment bij T-Mobile een ESPN Eredivisie abonnement voor €7,50 per maand koopt, kan ervoor kiezen om dit na 2 augustus voor het gelijke bedrag te laten doorlopen. Bij dit abonnement worden de kanalen ESPN 1, ESPN 2 en ESPN 3 geleverd. Deze mogelijkheid bestaat echter alleen voor klanten die al op dit abonnement geabonneerd zijn. Nieuwe of bestaande klanten die nu de keuze maken om een ESPN abonnement bij T-Mobile te kopen, kunnen het ESPN Eredivisie abonnement niet meer kiezen. Dit bevestigt Sherida van IJsselmuide tegen Totaal TV.

   

  Minder betalen

  T-Mobile voert wel een prijsverlaging van het ESPN Compleet abonnement per 2 augustus door. ESPN gaat terug van zes naar vier kanalen. Dit heeft als gevolg dat T-Mobile de prijs van het ESPN Compleet abonnement naar tien euro per maand verlaagt. De prijsaanpassing wordt voor abonnees die deze abonnementsvorm nu bij T-Mobile afnemen automatisch doorgevoerd. Klanten die op dit moment het ESPN Eredivisie abonnement kopen, kunnen er natuurlijk voor kiezen om het abonnement naar ESPN Compleet tegen de nieuwe prijsstelling om te zetten. T-Mobile kiest met de prijsverlaging voor een andere strategie dan de concurrent KPN. Dit telecombedrijf maakte onlangs bekend dat ondanks de reductie van het aantal kanalen de prijs van het ESPN Compleet-abonnement gelijk blijft.

   

  Basispakket

  T-Mobile blijft na 2 augustus het hoofdkanaal ESPN 1 onverminderd zonder extra kosten in het basispakket van T-Mobile Thuis aan alle klanten leveren. Ditzelfde doen diverse andere distributeurs waaronder KPN. De grootste Nederlandse tv-distributeur Ziggo volgt een andere weg en biedt alle ESPN-kanalen alleen in een aanvullend ESPN Compleet-abonnement aan dat €17,95 per maand kost.

   

  ESPN UHD

  Het nieuwe kanaal ESPN UHD komt vooralsnog niet in het aanbod van T-Mobile. Dit heeft vooral te maken met de hardware die het bedrijf gebruikt. De op dit moment door T-Mobile geleverde bruikleendecoders voor het Thuis tv-product is niet voor 4K geschikt. Ondanks dat ESPN UHD geen 4K-kanaal, maar in Full HD 1080P/50 met toevoeging van HDR, HLG eb WCG2020 beschikbaar is, dient voor het kijken van dit kanaal een 4K-decoder gebruikt te worden.

  T-MobileT-Mobile ThuisESPNESPN CompleetabonnementprijsverlagingvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)