Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile maakt ESPN Compleet abonnement goedkoper

  T-Mobile laat klanten maandelijks minder betalen voor het ESPN Compleet abonnement. Ook blijft het ESPN Eredivisie abonnement deels intact.
  Jarco Kriek
  30 juli 2021
  comments 0
  T-Mobile maakt ESPN Compleet abonnement goedkoper

  Wie op dit moment bij T-Mobile een ESPN Eredivisie abonnement voor €7,50 per maand koopt, kan ervoor kiezen om dit na 2 augustus voor het gelijke bedrag te laten doorlopen. Bij dit abonnement worden de kanalen ESPN 1, ESPN 2 en ESPN 3 geleverd. Deze mogelijkheid bestaat echter alleen voor klanten die al op dit abonnement geabonneerd zijn. Nieuwe of bestaande klanten die nu de keuze maken om een ESPN abonnement bij T-Mobile te kopen, kunnen het ESPN Eredivisie abonnement niet meer kiezen. Dit bevestigt Sherida van IJsselmuide tegen Totaal TV.

   

  Minder betalen

  T-Mobile voert wel een prijsverlaging van het ESPN Compleet abonnement per 2 augustus door. ESPN gaat terug van zes naar vier kanalen. Dit heeft als gevolg dat T-Mobile de prijs van het ESPN Compleet abonnement naar tien euro per maand verlaagt. De prijsaanpassing wordt voor abonnees die deze abonnementsvorm nu bij T-Mobile afnemen automatisch doorgevoerd. Klanten die op dit moment het ESPN Eredivisie abonnement kopen, kunnen er natuurlijk voor kiezen om het abonnement naar ESPN Compleet tegen de nieuwe prijsstelling om te zetten. T-Mobile kiest met de prijsverlaging voor een andere strategie dan de concurrent KPN. Dit telecombedrijf maakte onlangs bekend dat ondanks de reductie van het aantal kanalen de prijs van het ESPN Compleet-abonnement gelijk blijft.

   

  Basispakket

  T-Mobile blijft na 2 augustus het hoofdkanaal ESPN 1 onverminderd zonder extra kosten in het basispakket van T-Mobile Thuis aan alle klanten leveren. Ditzelfde doen diverse andere distributeurs waaronder KPN. De grootste Nederlandse tv-distributeur Ziggo volgt een andere weg en biedt alle ESPN-kanalen alleen in een aanvullend ESPN Compleet-abonnement aan dat €17,95 per maand kost.

   

  ESPN UHD

  Het nieuwe kanaal ESPN UHD komt vooralsnog niet in het aanbod van T-Mobile. Dit heeft vooral te maken met de hardware die het bedrijf gebruikt. De op dit moment door T-Mobile geleverde bruikleendecoders voor het Thuis tv-product is niet voor 4K geschikt. Ondanks dat ESPN UHD geen 4K-kanaal, maar in Full HD 1080P/50 met toevoeging van HDR, HLG eb WCG2020 beschikbaar is, dient voor het kijken van dit kanaal een 4K-decoder gebruikt te worden.

  T-MobileT-Mobile ThuisESPNESPN CompleetabonnementprijsverlagingvoetbalEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)