Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  T-Mobile blijft in Nederland de snelst groeiende aanbieder van vaste diensten zoals tv en internet. Dit blijkt uit het kwartaaloverzicht van het bedrijf.
  Jarco Kriek
  16 mei 2022
  comments 2
  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  Telecompaper legde de kwartaalcijfers van de top 3 aanbieders op de Nederlandse markt van vaste diensten - Ziggo, KPN en T-Mobile - naast elkaar. Daaruit blijkt dat T-Mobile de winnaar van het eerste kwartaal mag worden genoemd. Waar Ziggo en KPN minder internetabonnementen verkochten, steeg het aantal verkochte internetabonnementen bij T-Mobile Nederland juist. KPN heeft wel een voordeel: veel abonnees die dit bedrijf als aanbieder van vaste diensten verlaten, nemen vervolgens namelijk een abonnement bij een aanbieder die diensten levert via een netwerk van KPN. Dit betekent dat de weggevallen omzet via een omweg weer deels naar KPN terugvloeit.

   

  Promoties

  Om nieuwe klanten aan zich te binden, zet T-Mobile veel vaker dan voorheen promotieacties in. Dit betekent dat het abonnement – al dan niet tijdelijk – goedkoper wordt aangeboden. Dit leidt ertoe dat de gemiddelde maanduitgave van een T-Mobile-abonnee met bijna vijf procent is gedaald. Bij KPN (+2,5 procent) en Ziggo (+ 1,7 procent) steeg de gemiddelde uitgave per abonnee juist.

  T-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisieinternetabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)