Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  T-Mobile blijft in Nederland de snelst groeiende aanbieder van vaste diensten zoals tv en internet. Dit blijkt uit het kwartaaloverzicht van het bedrijf.
  Jarco Kriek
  16 may 2022
  comments 2
  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  Telecompaper legde de kwartaalcijfers van de top 3 aanbieders op de Nederlandse markt van vaste diensten - Ziggo, KPN en T-Mobile - naast elkaar. Daaruit blijkt dat T-Mobile de winnaar van het eerste kwartaal mag worden genoemd. Waar Ziggo en KPN minder internetabonnementen verkochten, steeg het aantal verkochte internetabonnementen bij T-Mobile Nederland juist. KPN heeft wel een voordeel: veel abonnees die dit bedrijf als aanbieder van vaste diensten verlaten, nemen vervolgens namelijk een abonnement bij een aanbieder die diensten levert via een netwerk van KPN. Dit betekent dat de weggevallen omzet via een omweg weer deels naar KPN terugvloeit.

   

  Promoties

  Om nieuwe klanten aan zich te binden, zet T-Mobile veel vaker dan voorheen promotieacties in. Dit betekent dat het abonnement – al dan niet tijdelijk – goedkoper wordt aangeboden. Dit leidt ertoe dat de gemiddelde maanduitgave van een T-Mobile-abonnee met bijna vijf procent is gedaald. Bij KPN (+2,5 procent) en Ziggo (+ 1,7 procent) steeg de gemiddelde uitgave per abonnee juist.

  T-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisieinternetabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:19 uur
  Maxim Hartman en Hanneke Groenteman komen helpen op de boerderij. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer.

  TV-TIP Floortje naar het einde van de wereld

  Floortje naar het einde van de wereld
  NPO 1 om 20:23 uur
  Floortje Dessing vaart een paar dagen mee op het vlot van de Oostenrijkse televisie-editor Jojo en zijn vriendin Norah in het Zweedse Dalsland.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)