Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  T-Mobile blijft in Nederland de snelst groeiende aanbieder van vaste diensten zoals tv en internet. Dit blijkt uit het kwartaaloverzicht van het bedrijf.
  Jarco Kriek
  16 mei 2022
  comments 2
  T-Mobile meer in trek dan Ziggo en KPN

  Telecompaper legde de kwartaalcijfers van de top 3 aanbieders op de Nederlandse markt van vaste diensten - Ziggo, KPN en T-Mobile - naast elkaar. Daaruit blijkt dat T-Mobile de winnaar van het eerste kwartaal mag worden genoemd. Waar Ziggo en KPN minder internetabonnementen verkochten, steeg het aantal verkochte internetabonnementen bij T-Mobile Nederland juist. KPN heeft wel een voordeel: veel abonnees die dit bedrijf als aanbieder van vaste diensten verlaten, nemen vervolgens namelijk een abonnement bij een aanbieder die diensten levert via een netwerk van KPN. Dit betekent dat de weggevallen omzet via een omweg weer deels naar KPN terugvloeit.

   

  Promoties

  Om nieuwe klanten aan zich te binden, zet T-Mobile veel vaker dan voorheen promotieacties in. Dit betekent dat het abonnement – al dan niet tijdelijk – goedkoper wordt aangeboden. Dit leidt ertoe dat de gemiddelde maanduitgave van een T-Mobile-abonnee met bijna vijf procent is gedaald. Bij KPN (+2,5 procent) en Ziggo (+ 1,7 procent) steeg de gemiddelde uitgave per abonnee juist.

  T-MobileZiggoVodafoneZiggoKPNtvtelevisieinternetabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)