Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile Nederland blijft niet-eigen merknamen gebruiken

  T-Mobile Nederland blijft onder de nieuwe eigenaar de huidige merkstrategie volgen. Dit betekent dat de vijf afzonderlijke merken vooralsnog intact blijven.
  Jarco Kriek
  9 januari 2023
  comments 0
  T-Mobile Nederland blijft niet-eigen merknamen gebruiken

  Het hoofdmerk blijft natuurlijk T-Mobile. Dit is in Nederland de snelst groeiende aanbieder van vaste en mobiele diensten. En dus een grote concurrent van VodafoneZiggo en KPN. T-Mobile heeft een eigen, robuust mobiel netwerk. Voor het leveren van vaste diensten huurt het vooral toegang tot de netwerken van KPN NetwerkNL, zowel glasvezel als DSL-koperdraad. Daarnaast is het hoofdhuurder van de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF).

   

  Andere merken

  Naast het hoofdmerk T-Mobile blijft T-Mobile Nederland vooralsnog vier andere merknamen ondersteunen. Dit zijn voor de consumentenmarkt Tele2, Simpel en Ben. De zakelijke markt wordt bediend met T-Mobile Ondernemen. Overigens zijn de merknamen T-Mobile en Tele2 geen eigendom van T-Mobile Nederland. De merknamen mogen echter wel Deutsche Telekom (T-Mobile) en Tele2 Zweden (Tele2) gebruikt worden door T-Mobile in Nederland. T-Mobile Nederland is eigendom van de investeringsbedrijven Warburg Pincus en Apax Funds, die het bedrijf in 2022 van Deutsche Telekom overnamen.

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)