Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile Nederland blijft niet-eigen merknamen gebruiken

  T-Mobile Nederland blijft onder de nieuwe eigenaar de huidige merkstrategie volgen. Dit betekent dat de vijf afzonderlijke merken vooralsnog intact blijven.
  Jarco Kriek
  9 januari 2023
  comments 0
  T-Mobile Nederland blijft niet-eigen merknamen gebruiken

  Het hoofdmerk blijft natuurlijk T-Mobile. Dit is in Nederland de snelst groeiende aanbieder van vaste en mobiele diensten. En dus een grote concurrent van VodafoneZiggo en KPN. T-Mobile heeft een eigen, robuust mobiel netwerk. Voor het leveren van vaste diensten huurt het vooral toegang tot de netwerken van KPN NetwerkNL, zowel glasvezel als DSL-koperdraad. Daarnaast is het hoofdhuurder van de glasvezelnetwerken van Open Dutch Fiber (ODF).

   

  Andere merken

  Naast het hoofdmerk T-Mobile blijft T-Mobile Nederland vooralsnog vier andere merknamen ondersteunen. Dit zijn voor de consumentenmarkt Tele2, Simpel en Ben. De zakelijke markt wordt bediend met T-Mobile Ondernemen. Overigens zijn de merknamen T-Mobile en Tele2 geen eigendom van T-Mobile Nederland. De merknamen mogen echter wel Deutsche Telekom (T-Mobile) en Tele2 Zweden (Tele2) gebruikt worden door T-Mobile in Nederland. T-Mobile Nederland is eigendom van de investeringsbedrijven Warburg Pincus en Apax Funds, die het bedrijf in 2022 van Deutsche Telekom overnamen.

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview