Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verbetert wifi-internet

  T-Mobile gaat een nieuwe wifiversterker leveren dat de nieuwste technologie Wi-Fi 6 ondersteunt. Dit zorgt voor een betere draadloze internetverbinding.
  Jarco Kriek
  16 maart 2023
  comments 3
  T-Mobile verbetert wifi-internet
  Foto Getty Images

  Het nieuwe wifipunt van T-Mobile is afkomstig van fabrikant Zyxel en heeft modelnummer WX5600. Het apparaat is niet bij T-Mobile te koop en kan alleen bij het telecombedrijf gehuurd worden als onderdeel van Wifi Plus. De huurkosten bedragen €2,50 per maand. Hoewel de kwaliteit en prestaties van de draadloze internetverbinding bij de klant thuis niet onder de verantwoordelijkheid van de internetaanbieder vallen, doen aanbieders als T-Mobile, Ziggo en KPN wel hun uiterste best om hun klanten de best mogelijke draadloze internetverbinding te bezorgen. De verhuur of verkoop van aanvullende wifiversterkers is daar een onderdeel van.

   

  Sneller

  T-Mobile stelt dat dit nieuw wifipunt niet alleen de nieuwste draadloze wifi-techniek ondersteunt, maar ook bekabeld sneller is dan het wifipunt dat het telecombedrijf tot nu leverde bij het WiFi Plus-abonnement. T-Mobile geeft aan dat het nieuwe wifipunt twee 2,5 Gb/s poorten heeft. De maximale dataoverdracht via een draadloze wifiverbinding binnen het 5 GHz frequentiespectrum bedraagt volgens het telecombedrijf 4.800 Mb/s.

  T-Mobileintermetwifi

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)