Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verbetert wifi-internet

  T-Mobile gaat een nieuwe wifiversterker leveren dat de nieuwste technologie Wi-Fi 6 ondersteunt. Dit zorgt voor een betere draadloze internetverbinding.
  Jarco Kriek
  16 maart 2023
  comments 3
  T-Mobile verbetert wifi-internet
  Foto Getty Images

  Het nieuwe wifipunt van T-Mobile is afkomstig van fabrikant Zyxel en heeft modelnummer WX5600. Het apparaat is niet bij T-Mobile te koop en kan alleen bij het telecombedrijf gehuurd worden als onderdeel van Wifi Plus. De huurkosten bedragen €2,50 per maand. Hoewel de kwaliteit en prestaties van de draadloze internetverbinding bij de klant thuis niet onder de verantwoordelijkheid van de internetaanbieder vallen, doen aanbieders als T-Mobile, Ziggo en KPN wel hun uiterste best om hun klanten de best mogelijke draadloze internetverbinding te bezorgen. De verhuur of verkoop van aanvullende wifiversterkers is daar een onderdeel van.

   

  Sneller

  T-Mobile stelt dat dit nieuw wifipunt niet alleen de nieuwste draadloze wifi-techniek ondersteunt, maar ook bekabeld sneller is dan het wifipunt dat het telecombedrijf tot nu leverde bij het WiFi Plus-abonnement. T-Mobile geeft aan dat het nieuwe wifipunt twee 2,5 Gb/s poorten heeft. De maximale dataoverdracht via een draadloze wifiverbinding binnen het 5 GHz frequentiespectrum bedraagt volgens het telecombedrijf 4.800 Mb/s.

  T-Mobileintermetwifi

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)