Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verhoogt prijs tv en internet extreem fors: opzeggen niet mogelijk

  Met de huidige inflatie hielden Delta en in mindere mate Kabelnoord de prijsverhoging nog enigszins binnen de perken. Dit is anders bij T-Mobile.
  Jarco Kriek
  1 december 2022
  comments 7
  T-Mobile verhoogt prijs tv en internet extreem fors: opzeggen niet mogelijk

  Consumenten die bij T-Mobile een mobiel of een vast internetabonnement (de basis voor Interactieve TV) afnemen gaan vanaf 1 januari maar liefst 8,6 procent meer betalen voor hun abonnement. Wie nu voor een vast abonnement met tv en internet bijvoorbeeld 65 euro per maand betaalt, gaat vanaf 1 januari €70,56 betalen. Een prijsverhoging van meer dan vijf euro per maand dus. T-Mobile-abonnees die het abonnement na 1 oktober 2022 hebben afgesloten merken op 1 januari nog niets van de prijsverhoging. Ook voor vrijwel alle zakelijke abonnementen is de nu aangekondigde prijsverhoging vooralsnog niet van toepassing.

   

  Mobiel

  Ook de prijzen van mobiele abonnementen van T-Mobile gaan met ditzelfde percentage omhoog. Hierdoor valt de prijsverhoging veel forser uit dan bij Vodafone (samen met Ziggo onderdeel van VodafoneZiggo) en KPN. Deze bedrijven verhoogden onlangs de mobiele abonnementen respectievelijk met 2,7 en 5,8 procent. De prijsverhoging voor abonnementen op vaste diensten worden naar verwachting op 1 juli in prijs verhoogd, zoals normaal het geval is bij Ziggo en KPN.

   

  Inflatiecorrectie

  Omdat T-Mobile bij de huidige prijsverhoging het door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vastgestelde inflatiecijfer over de maand juni 2022 volgt, valt de prijsverhoging binnen de normen van de algemene voorwaarden. Dit betekent dat abonnees die zich binnen de contractvaste periode van het abonnement bevinden hun contract niet per direct kunnen ontbinden vanwege deze prijsverhoging .

  T-MobilevastmobieltvtelevisieInteractieve TVinternetabonnementprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)