Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam

  Open Dutch Fiber en T-Mobile neemt een volgende stap bij de aanleg van glasvezel in Rotterdam. Hiermee vallen ze Ziggo en KPN aan.
  Jarco Kriek
  7 july 2022
  comments 2
  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam
  Foto Getty Images

  Open Dutch Fiber gaat in de Maasstad in de wijk Charlois ruim 32.000 adressen aansluiten op glasvezel. Op dit nieuwe netwerk is T-Mobile de hoofdhuurder. Naast T-Mobile kunnen door het open karakter van het netwerk ook andere bedrijven vaste diensten gaan aanbieden. T-Mobile biedt in andere delen van Rotterdam – Kralingen en IJsselmonde – al glasvezel aan. Het glasvezelnetwerk in deze Rotterdamse wijken wordt gefinancierd door investeerder Primevest. In Prins-Alexander wordt glasvezel door T-Mobile en Open Dutch Fiber aangelegd.

   

  Concurrentie

  In Rotterdam krijgen veel woningen toegang tot drie gigabit-netwerken. Via de kabel levert Ziggo al enige tijd snel internet via de kabel. KPN is eveneens bezig met de aanleg van glasvezel. Het uiteindelijke doel van KPN is om heel Rotterdam te verglazen. De derde gigabit-aansluiting is afkomstig van Open Dutch Fiber/T-Mobile.

  Open Dutch FiberODFT-MobileglasvezekRotterdamZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerkNL

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)