Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam

  Open Dutch Fiber en T-Mobile neemt een volgende stap bij de aanleg van glasvezel in Rotterdam. Hiermee vallen ze Ziggo en KPN aan.
  Jarco Kriek
  7 juli 2022
  comments 2
  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam
  Foto Getty Images

  Open Dutch Fiber gaat in de Maasstad in de wijk Charlois ruim 32.000 adressen aansluiten op glasvezel. Op dit nieuwe netwerk is T-Mobile de hoofdhuurder. Naast T-Mobile kunnen door het open karakter van het netwerk ook andere bedrijven vaste diensten gaan aanbieden. T-Mobile biedt in andere delen van Rotterdam – Kralingen en IJsselmonde – al glasvezel aan. Het glasvezelnetwerk in deze Rotterdamse wijken wordt gefinancierd door investeerder Primevest. In Prins-Alexander wordt glasvezel door T-Mobile en Open Dutch Fiber aangelegd.

   

  Concurrentie

  In Rotterdam krijgen veel woningen toegang tot drie gigabit-netwerken. Via de kabel levert Ziggo al enige tijd snel internet via de kabel. KPN is eveneens bezig met de aanleg van glasvezel. Het uiteindelijke doel van KPN is om heel Rotterdam te verglazen. De derde gigabit-aansluiting is afkomstig van Open Dutch Fiber/T-Mobile.

  Open Dutch FiberODFT-MobileglasvezekRotterdamZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerkNL

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)