Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam

  Open Dutch Fiber en T-Mobile neemt een volgende stap bij de aanleg van glasvezel in Rotterdam. Hiermee vallen ze Ziggo en KPN aan.
  Jarco Kriek
  7 juli 2022
  comments 2
  T-Mobile verhoogt de druk op Ziggo en KPN in Rotterdam
  Foto Getty Images

  Open Dutch Fiber gaat in de Maasstad in de wijk Charlois ruim 32.000 adressen aansluiten op glasvezel. Op dit nieuwe netwerk is T-Mobile de hoofdhuurder. Naast T-Mobile kunnen door het open karakter van het netwerk ook andere bedrijven vaste diensten gaan aanbieden. T-Mobile biedt in andere delen van Rotterdam – Kralingen en IJsselmonde – al glasvezel aan. Het glasvezelnetwerk in deze Rotterdamse wijken wordt gefinancierd door investeerder Primevest. In Prins-Alexander wordt glasvezel door T-Mobile en Open Dutch Fiber aangelegd.

   

  Concurrentie

  In Rotterdam krijgen veel woningen toegang tot drie gigabit-netwerken. Via de kabel levert Ziggo al enige tijd snel internet via de kabel. KPN is eveneens bezig met de aanleg van glasvezel. Het uiteindelijke doel van KPN is om heel Rotterdam te verglazen. De derde gigabit-aansluiting is afkomstig van Open Dutch Fiber/T-Mobile.

  Open Dutch FiberODFT-MobileglasvezekRotterdamZiggoVodafoneZiggoKPNKPN NetwerkNL

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)