1. Nieuws

  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Na 3FM Serious Request op 101TV kan men vanaf eerste kerstdag ook op het televisiekanaal Cultura24 naar visuele radio kijken. Dan is namelijk de Radio2 Top2000 op de zender te zien en te horen.
  Jarco Kriek
  2 december 2010
  comments 0
  Top2000 ook dit jaar weer visueel te volgen op Cultura24

  Aan het einde van het jaar zijn via de publieke radiozenders twee veel beluisterde radio-evenementen te beluisteren. Op 3FM is vanaf 18 december tot en met 24 december tijd voor 3FM Serious Request. Radio2 staat vanaf de kerst in het teken van de Top2000.

  Beide radio-evenementen zijn ook via de televisie te volgen. De Glazen Huis actie 3FM Serious Request is in zijn geheel op 101TV te volgen. Grote delen van de Top2000 zijn visueel te volgen op Cultura24. Beide kanalen maken onderdeel uit van het digitaal themakanalen aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO).

  De Radio2 Top2000 is gedurende het grotendeel van de dag visueel, via Visual Radio Live, te volgen op Cultura24. Op de momenten dat er geen beelden uit de Radio2 studio te zien zijn kan men overwegend kijken naar programma’s die aan de Top2000 gelieerd zijn. Tussen 26 december en 1 januari is alleen tussen 21.00 en middernacht de reguliere programmering van Cultura24 op dit digitaal themakanaal te zien.

  Cultura24 wordt door vrijwel alle televisieaanbieders in Nederland, al dan niet via een aanvullend digitaal televisieabonnement, aangeboden. Bij de grotere televisieaanbieders Digitenne en CanalDigitaal is Cultura24 niet te zien.

   

  Top2000Radio2Cultura24101TV3FMSerious Request

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:05 uur
  Dit is de eerste keer dat Zinedine Zidane en Jürgen Klopp, de meesterbreinen van het moderne voetbal, elkaar treffen. En dan meteen op het hoogste podium: de finale van de Champions League. Dat Zidane hier is, mag geen verrassing heten: Real Madrid gaat voor zijn derde titel op rij. Maar niemand had Liverpool hier verwacht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY THE FLORIDA PROJECT

   De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden. Totaal TV mag de Blu-ray van deze dramafilm vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pieter Derks: Spot

  Pieter Derks: Spot
  NPO 1 om 20:30 uur
  Pieter Derks komt uit Nijmegen. Het is dan ook geen verrassing dat de tv-opname van zijn zevende programma in de plaatselijke Stadsschouwburg geschoten is. Voelt-ie zich extra op zijn gemak, maar meer nog waren dat de laatste shows van de tour en dus lekker actueel. En als Pieter Derks érgens goed in is, dan is het wel de actualiteit komisch belichten.