Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Trend: géén tv-abonnement

  Ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland heeft geen televisie-abonnement, zo blijkt uit de nieuwste Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
  Gijsbert de Fokkert
  20 april 2022
  comments 0
  Trend: géén tv-abonnement
  Getty Images

  De ACM publiceert elk kwartaal de ontwikkelingen in de markten voor mobiele diensten, vaste telefonie, breedbandinternet, televisie en bundels. Het aantal televisie-abonnementen is sinds 2014 gestaag blijven dalen, blijkt uit de meest recente Telecommonitor. Eind 2021 staat de teller op 7,3 miljoen televisie-abonnementen, waarvan een deel zakelijke afnemers is.

   

  Mobiel

  Het aantal mobiele telefoonabonnementen steeg in 2021 van 22,3 miljoen naar 23,5 miljoen. Het dataverbruik was vorig jaar zo’n 1,3 miljard GB; bijna 35 procent hoger dan in 2020. Het aantal belminuten is met bijna 15 procent gestegen 50 miljard. Het aantal sms’jes daalde daarentegen met bijna 10 procent tot nog geen 2,5 miljard.

   

  TelecommonitorACM
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)