1. Nieuws

  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden

  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.
  16 september 2008
  comments 0
  TROS wil weer familiezender nummer 1 worden
  Met nieuwe tv-programma's rond publieksidolen als Frans Bauer, André van Duin en Jan Smit mikt de TROS op puur amusement.

  De publieke omroep wil weer familiezender nummer één worden. De TROS vindt dat het de laatste jaren veel terrein heeft prijsgegeven aan RTL en SBS.

  De nieuwe TROS-directeur Peter Kuipers heeft een actieplan opgesteld om het grote amusement terug te halen naar zijn omroep. Dat is hem gelukt. André van Duin maakt een rentree bij de omroep waar hij groot is geworden. Hij is vanaf februari samen met Ferry de Groot te zien in een tv-variant van De Dikvoormekaarshow.

  Jan Smit komt met een heuse palingsoap. De serie speelt in Volendam en moet de veelzijdigheid tonen van het dorp en zijn inwoners. Frans Bauer gaat Bananasplit presenteren. ´Ik beschouw dit als een eerbetoon aan bedenker Ralph Inbar, maar ik kan natuurlijk nooit in zijn voetspoor treden´, aldus de zanger van het levenslied.

  Bron: De Telegraaf.
  TROSamusementFrans BauerAndré van DuinJan Smit

  Reacties

 1. TV-TIP Formule 1 Race

  Formule 1 Race
  Ziggo Sport Select om 14:00 uur
  Het is niet altijd even makkelijk om de teamgenoot te zijn van Max Verstappen. Daniel Ricciardo moet af en toe flink op zijn tong bijten. In Bakoe botsten de Red Bull-coureurs tegen elkaar, maar ze rookten gelukkig al snel de vredespijp. In Monaco is Ricciardo misschien wel favoriet, het circuit ligt hem namelijk goed.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY THE FLORIDA PROJECT

   De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden. Totaal TV mag de Blu-ray van deze dramafilm vijf keer weggeven.

  TV-TIP San Andreas

  San Andreas
  Net5 om 20:00 uur
  De San Andreasbreuk zorgt al eeuwen voor zware aardbevingen in Californië, maar wat als de grootste klap nog moet komen? Dan ben je blij dat Dwayne Johnson je vader speelt. Als hij zegt: „Ik ga mijn dochter redden”, zal niemand daar aan twijfelen. Als reddingshelikopterpiloot is hij zo stoer, dat je bijna medelijden krijgt met de aardbeving.