Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  TV-kijken wordt opnieuw duurder: prijsverhoging Videoland

  Niet alleen tv-providers als Ziggo, KPN en T-Mobile verhogen hun abonnementsprijzen, ook streamingdiensten. Dit keer is dit het geval bij Videoland.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 1
  TV-kijken wordt opnieuw duurder: prijsverhoging Videoland
  Foto Getty Images

  Videoland is de streamingdienst van RTL Nederland. Ruim een miljoen Nederlanders hebben een abonnement op deze streamingdienst. Videoland heeft drie abonnementsvormen. Het goedkoopste abonnement is Basic, dat wordt geleverd met reclame. De twee overige abonnementsvormen - Standaard en Premium - zijn reclamevrij. Het verschil tussen deze twee abonnementen is het aantal gelijktijdig te gebruiken apparaten. Het contentaanbod is bij alle Videoland-abonnementen gelijk.

   

  Prijsverhoging

  Videoland verhoogt de prijs van de reclamevrije abonnementen vanaf 20 juni met een euro per maand. De prijs van het instap Basic-abonnement inclusief reclame blijft gelijk, namelijk €4,99 per maand. De nieuwe prijs van het Standaard- en Premiumabonnement is afhankelijk van de huidige prijs die de abonnee nu betaalt. Videoland informeert iedere abonnee persoonlijk over de te betalen maandprijs na 20 juni. Videoland is niet de eerste streamingdienst die de prijs aanpast. Zo werden onder meer Netflix en Viaplay duurder.

   

  Exclusieve content

  “Om dagelijks nóg meer exclusieve series, films en docu's van eigen bodem én internationaal aan te bieden, wijzigen binnenkort onze prijzen”, zo onderbouwt Videoland de aanstaande prijsverhoging.

  RTL NederlandRTLVideolandOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprijsverhogimgcontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)