Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  TV-kijken wordt opnieuw duurder: prijsverhoging Videoland

  Niet alleen tv-providers als Ziggo, KPN en T-Mobile verhogen hun abonnementsprijzen, ook streamingdiensten. Dit keer is dit het geval bij Videoland.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 1
  TV-kijken wordt opnieuw duurder: prijsverhoging Videoland
  Foto Getty Images

  Videoland is de streamingdienst van RTL Nederland. Ruim een miljoen Nederlanders hebben een abonnement op deze streamingdienst. Videoland heeft drie abonnementsvormen. Het goedkoopste abonnement is Basic, dat wordt geleverd met reclame. De twee overige abonnementsvormen - Standaard en Premium - zijn reclamevrij. Het verschil tussen deze twee abonnementen is het aantal gelijktijdig te gebruiken apparaten. Het contentaanbod is bij alle Videoland-abonnementen gelijk.

   

  Prijsverhoging

  Videoland verhoogt de prijs van de reclamevrije abonnementen vanaf 20 juni met een euro per maand. De prijs van het instap Basic-abonnement inclusief reclame blijft gelijk, namelijk €4,99 per maand. De nieuwe prijs van het Standaard- en Premiumabonnement is afhankelijk van de huidige prijs die de abonnee nu betaalt. Videoland informeert iedere abonnee persoonlijk over de te betalen maandprijs na 20 juni. Videoland is niet de eerste streamingdienst die de prijs aanpast. Zo werden onder meer Netflix en Viaplay duurder.

   

  Exclusieve content

  “Om dagelijks nóg meer exclusieve series, films en docu's van eigen bodem én internationaal aan te bieden, wijzigen binnenkort onze prijzen”, zo onderbouwt Videoland de aanstaande prijsverhoging.

  RTL NederlandRTLVideolandOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesdocumentairesprijsverhogimgcontentexclusieve content

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)