Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Twee radiopiraten dag legaal in heel Nederland in ether te horen

  Radiozender Tukker FM is op zoek naar twee radiopiraten die gedurende een tentfeest op 22 oktober live en legaal in heel Nederland willen uitzenden.
  Jarco Kriek
  9 september 2022
  comments 0
  Twee radiopiraten dag legaal in heel Nederland in ether te horen
  Foto Getty Images

  Tukker FM organiseert op 22 oktober op het festivalterrein in Borger een groot tentfeest. Tijdens dit feest treden veel volksartiesten op waaronder Henk Wijngaard en Corry Konings. Om de programmering op deze feestdag aan te kleden is Tukker FM op zoek naar twee radiopiraten. Medewerkers van deze zenders mogen die dag de programmering van Tukker FM vullen. Tukker FM is in het midden, oosten en noorden van Nederland via FM in de ether te beluisteren. Via het digitale radionetwerk DAB+ heeft de radiozender sinds kort een vrijwel landelijke dekking. Wereldwijd kan Tukker FM onder meer via JUKE en radioNED online beluisterd worden.

   

  Illegaal

  De actie en het feest van Tukker FM zijn gebaseerd op de al jarenlang georganiseerde tentfeesten van illegale radiozenders. Hierbij wordt het feest veelal via een onbemande radiozender uitgezonden door gebruik te maken van een hoge mobiele en verplaatsbare zendmast in combinatie met een zender met zeer hoog vermogen. Hierdoor is het feest in een groot deel van Nederland te ontvangen. Toezichthouder Agentschap Telecom treedt vrijwel nooit op tegen de illegale uitzendingen rond deze tentfeesten omdat de kans op escalatie groot is.

   

  Opgeven

  Radiopiraten die willen meewerken aan het tentfeest van Tukker FM kunnen zich aanmelden via piraat@tukker.fm. Ze dienen op deze dag wel de hits vanaf vinyl te draaien.

  radiopiraatetherpiraatradioFMDAB+Tukker FM

  Reacties

 1. TV-TIP Help! My House is Haunted

  Help! My House is Haunted
  TLC om 22:30 uur
  We kunnen er een beetje lacherig over doen, totdat de geest van tante Agaath opeens aan de rand van jóúw bed staat te kermen. In Help! My House Is Haunted duikt een stel experts in het door bewoners bij elkaar gescharreld bewijsmateriaal waarop spoken en ander bovennatuurlijk gespuis zijn vastgelegd. Zoals dat van Gillian, wier slaapkamer na een aardbeving opeens wordt bezocht door entiteiten van gene zijde.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)