Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Tweede herkansing: River Plate – Boca Juniors live op FOX Sports

    Twee keer werd vorige maand de wedstrijd River Plate – Boca Juniors door rellen rondom het stadion afgelast. De tweede herkansing vindt vandaag dan ook buiten Argentinië in Spanje plaats.
    Jarco Kriek
    9 december 2018
    comments 0
    Tweede herkansing: River Plate – Boca Juniors live op FOX Sports
    Foto ANP

    De twee aartsrivalen uit Argentinië staan tegenover elkaar in de finale van de Copa Libertadores. Deze voetbalcompetitie is vergelijkbaar met de Champions League in Europa. De eerste wedstrijd van de finale eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het gevolg was een nieuwe finalewedstrijd in het stadion van River Plate. En daar ging het 24 november helemaal mis. De spelersbus van Boca Juniors werd aangevallen. Alle ruiten sneuvelden en diverse spelers van Boca Juniors raakten gewond. Na uren van onzekerheid en uitstel werd de wedstrijd afgelast en verplaatst naar 25 november. Maar ook toen was het te onrustig rond het stadion en werd de wedstrijd wederom uitgesteld.

     

    KPN en Ziggo

    Dit zorgde niet alleen voor problemen in Argentinië. Ook Nederlandse tv-aanbieders hadden de handen vol aan het uitstellen van de wedstrijd. River Plate – Boca Juniors wordt namelijk live uitgezonden op FOX Sports 4. Om naar dit kanaal te kijken, is een abonnement op FOX Sports International nodig. De meeste voetballiefhebbers hebben echter alleen toegang tot FOX Sports Eredivisie. Het kopen van een dagpas van FOX Sports is de oplossing om toch naar de finale van de Copa Libertadores te kijken. Dit is bijvoorbeeld bij Ziggo en KPN mogelijk. Na beide afgelastingen regende het dan ook aanvragen bij deze aanbieders voor een vergoeding van de dagpas. De aanbieders zijn coulant met dit probleem omgegaan maar het zorgde wel voor een extra druk bij de klantenservice.

     

    Weer op FOX Sports

    Om nieuwe ongeregeldheden te voorkomen wordt de finalewedstrijd River Plate – Boca Juniors op zondag 9 december om 20.30 uur in de Spaanse hoofdstad Madrid gespeeld. De wedstrijd wordt wederom live op FOX Sports 4 uitgezonden. Het kopen van een dagpas om naar deze wedstrijd te kijken, is wederom mogelijk bij onder andere Ziggo, KPN, Caiway en Telfort.

    FOX SportsCopa LibertadoresSuperclassicoRiver PlateBoca JuniorsvoetbaldagpasabonnementFOX Sports EredivisieFOX Sports InternationalZiggoKPN

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview