Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Tweede prijsverhoging tv en internet 2024 aangekondigd

  De tweede grote provider van tv, internet en telefonie in Nederland heeft een prijsverhoging aangekondigd. Na Delta gaat ook Odido een hogere prijs berekenen.
  Jarco Kriek
  2 december 2023
  comments 3
  Tweede prijsverhoging tv en internet 2024 aangekondigd
  Foto Getty Images

  Delta was de eerste grote Nederlandse provider die een prijsverhoging in januari 2024 aankondigde. Nu is het Odido – het voormalige T-Mobile – dat aan klanten laat weten dat het vanaf januari een hogere prijs voor het abonnement van de bankrekening van klanten gaat afschrijven,

   

  Inflatiecorrectie

  Odido verhoogt de prijs van abonnementen die voor 1 oktober zijn afgesloten of verlengd met de vastgestelde inflatiecorrectie van 5,7 procent. Abonnementen die na 1 oktober zijn afgesloten of verlengd worden op een later tijdstip in prijs aangepast, zo laat Odido weten. De prijsverhoging kan afhankelijk van de abonnementen voor vaste en/of mobiele diensten oplopen tot enkele euro's per maand. Odido stelt dat de inflatiecorrectie nodig is omdat ook voor hen de onkosten hoger worden. Het gaat hierbij onder meer om energie- en personeelskosten.

   

  Andere providers

  Delta en Odido wijzigen traditioneel in de eerste maand van een nieuw jaar de abonnementsprijzen. Het gaat hierbij veelal om een prijsverhoging. De twee andere grote landelijke aanbieders van vaste diensten Ziggo en KPN wijzigen de prijzen vrijwel altijd op 1 juli.

  Odidotvtelevisieinternetvastmobielabonnementprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)