Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Uitzendrechten voorheen bij Viaplay nu naar Ziggo Sport

  VodafoneZiggo heeft met het kopen van nieuwe uitzendrechten het contentaanbod van sportzender Ziggo Sport verder uitgebreid. De content was eerder bij Viaplay te zien.
  Jarco Kriek
  8 februari 2024
  comments 2
  Uitzendrechten voorheen bij Viaplay nu naar Ziggo Sport
  Foto Getty Images

  Viaplay bood in 2022 net na de marktintroductie in Nederland de LIV golftoernooien aan klanten aan. De competitie is omstreden omdat hij wordt gefinancierd door een instantie die volledig aan de overheid van Saudi Arabië is gelieerd. Met hoge deelnamebeloningen voor spelers en veel meer prijsgeld probeert LIV spelers van Europese en Amerikaanse toernooien af te snoepen. De eerste LIV golfevenement vond plaats op 9 juni 2022 – drie maanden na het begin van Viaplay in Nederland – in het Verenigd Koninkrijk.

   

  Meer golf

  LIV golf is vanaf dit weekend als het nieuwe seizoen in Las Vegas begint echter voornamelijk op het kanaal Ziggo Sport Golf te zien. Dit kanaal behoort tot het betaalabonnement Ziggo Sport Totaal dat niet alleen bij Ziggo maar ook bij KPN, Odido, Delta en andere providers tegen maandelijkse extra betaling verkrijgbaar is. Als LIV golf op het kanaal Ziggo Sport Select wordt uitgezonden kunnen alle Ziggo-klanten via het digitale basiskanaal Ziggo Sport zonder extra te betalen naar de golfcompetitie kijken.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggogolfuitzendrechtenLIV

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)