Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Unieke entertainmentcombinatie KPN

  KPN breidt het entertainment-aanbod uit met een unieke combinatie van streamingdienst Disney+ en de ESPN-TV sportzenders.
  21 april 2022
  comments 0
  Unieke entertainmentcombinatie KPN
  Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

  Abonnees kunnen het Disney+ abonnement en de combinatie van Disney+ en ESPN Compleet vanaf vandaag online afsluiten, via de klantenservice, in de winkels of via de MijnKPN app. Disney+ is voor KPN-klanten maandelijks €8,99 of €19,99 euro samen met ESPN. In combinatie met de entertainmentkorting voor klanten die Internet en Mobiel combineren kan het maandelijks €5,- euro goedkoper.

   

  Slim combineren

  Met het toevoegen van Disney+ aan het entertainmentpakket gaat voor veel KPN-klanten een wens in vervulling. “Eindeloos entertainment voor iedereen, dat is Disney+ bij KPN”, zegt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig.” Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: “Met de combinatie van hun glasvezelnetwerk, TV-product en entertainmentaanbod is KPN al langere tijd een belangrijke partner van The Walt Disney Company. We zijn zeer verheugd dat we ons strategische partnership nu verder uitbreiden met Disney+. Hierdoor komt de Disney+ streamingservice beschikbaar in een breed aanbod van abonnementen, diensten en producten van KPN. Bovendien kunnen KPN-klanten als eerste in de markt de nieuwe bundel ‘Disney+ en ESPN’ direct via alle kanalen van KPN bestellen.”

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview