Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Unieke entertainmentcombinatie KPN

  KPN breidt het entertainment-aanbod uit met een unieke combinatie van streamingdienst Disney+ en de ESPN-TV sportzenders.
  21 april 2022
  comments 0
  Unieke entertainmentcombinatie KPN
  Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

  Abonnees kunnen het Disney+ abonnement en de combinatie van Disney+ en ESPN Compleet vanaf vandaag online afsluiten, via de klantenservice, in de winkels of via de MijnKPN app. Disney+ is voor KPN-klanten maandelijks €8,99 of €19,99 euro samen met ESPN. In combinatie met de entertainmentkorting voor klanten die Internet en Mobiel combineren kan het maandelijks €5,- euro goedkoper.

   

  Slim combineren

  Met het toevoegen van Disney+ aan het entertainmentpakket gaat voor veel KPN-klanten een wens in vervulling. “Eindeloos entertainment voor iedereen, dat is Disney+ bij KPN”, zegt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig.” Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: “Met de combinatie van hun glasvezelnetwerk, TV-product en entertainmentaanbod is KPN al langere tijd een belangrijke partner van The Walt Disney Company. We zijn zeer verheugd dat we ons strategische partnership nu verder uitbreiden met Disney+. Hierdoor komt de Disney+ streamingservice beschikbaar in een breed aanbod van abonnementen, diensten en producten van KPN. Bovendien kunnen KPN-klanten als eerste in de markt de nieuwe bundel ‘Disney+ en ESPN’ direct via alle kanalen van KPN bestellen.”

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)