Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Unieke entertainmentcombinatie KPN

  KPN breidt het entertainment-aanbod uit met een unieke combinatie van streamingdienst Disney+ en de ESPN-TV sportzenders.
  21 april 2022
  comments 0
  Unieke entertainmentcombinatie KPN
  Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

  Abonnees kunnen het Disney+ abonnement en de combinatie van Disney+ en ESPN Compleet vanaf vandaag online afsluiten, via de klantenservice, in de winkels of via de MijnKPN app. Disney+ is voor KPN-klanten maandelijks €8,99 of €19,99 euro samen met ESPN. In combinatie met de entertainmentkorting voor klanten die Internet en Mobiel combineren kan het maandelijks €5,- euro goedkoper.

   

  Slim combineren

  Met het toevoegen van Disney+ aan het entertainmentpakket gaat voor veel KPN-klanten een wens in vervulling. “Eindeloos entertainment voor iedereen, dat is Disney+ bij KPN”, zegt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig.” Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: “Met de combinatie van hun glasvezelnetwerk, TV-product en entertainmentaanbod is KPN al langere tijd een belangrijke partner van The Walt Disney Company. We zijn zeer verheugd dat we ons strategische partnership nu verder uitbreiden met Disney+. Hierdoor komt de Disney+ streamingservice beschikbaar in een breed aanbod van abonnementen, diensten en producten van KPN. Bovendien kunnen KPN-klanten als eerste in de markt de nieuwe bundel ‘Disney+ en ESPN’ direct via alle kanalen van KPN bestellen.”

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)