Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Unieke entertainmentcombinatie KPN

  KPN breidt het entertainment-aanbod uit met een unieke combinatie van streamingdienst Disney+ en de ESPN-TV sportzenders.
  21 april 2022
  comments 0
  Unieke entertainmentcombinatie KPN
  Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

  Abonnees kunnen het Disney+ abonnement en de combinatie van Disney+ en ESPN Compleet vanaf vandaag online afsluiten, via de klantenservice, in de winkels of via de MijnKPN app. Disney+ is voor KPN-klanten maandelijks €8,99 of €19,99 euro samen met ESPN. In combinatie met de entertainmentkorting voor klanten die Internet en Mobiel combineren kan het maandelijks €5,- euro goedkoper.

   

  Slim combineren

  Met het toevoegen van Disney+ aan het entertainmentpakket gaat voor veel KPN-klanten een wens in vervulling. “Eindeloos entertainment voor iedereen, dat is Disney+ bij KPN”, zegt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig.” Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: “Met de combinatie van hun glasvezelnetwerk, TV-product en entertainmentaanbod is KPN al langere tijd een belangrijke partner van The Walt Disney Company. We zijn zeer verheugd dat we ons strategische partnership nu verder uitbreiden met Disney+. Hierdoor komt de Disney+ streamingservice beschikbaar in een breed aanbod van abonnementen, diensten en producten van KPN. Bovendien kunnen KPN-klanten als eerste in de markt de nieuwe bundel ‘Disney+ en ESPN’ direct via alle kanalen van KPN bestellen.”

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)