Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Unieke entertainmentcombinatie KPN

  KPN breidt het entertainment-aanbod uit met een unieke combinatie van streamingdienst Disney+ en de ESPN-TV sportzenders.
  21 april 2022
  comments 0
  Unieke entertainmentcombinatie KPN
  Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

  Abonnees kunnen het Disney+ abonnement en de combinatie van Disney+ en ESPN Compleet vanaf vandaag online afsluiten, via de klantenservice, in de winkels of via de MijnKPN app. Disney+ is voor KPN-klanten maandelijks €8,99 of €19,99 euro samen met ESPN. In combinatie met de entertainmentkorting voor klanten die Internet en Mobiel combineren kan het maandelijks €5,- euro goedkoper.

   

  Slim combineren

  Met het toevoegen van Disney+ aan het entertainmentpakket gaat voor veel KPN-klanten een wens in vervulling. “Eindeloos entertainment voor iedereen, dat is Disney+ bij KPN”, zegt Jochem de Jong, VP Partnerships, TV & Entertainment KPN. “Van Disney, Pixar en Marvel tot Star Wars, National Geographic en Star. Er is altijd iets leuks te streamen en dankzij slim combineren kan dat bij KPN ook heel voordelig.” Bart Verhoeven, Director Platform Distribution van The Walt Disney Company Benelux: “Met de combinatie van hun glasvezelnetwerk, TV-product en entertainmentaanbod is KPN al langere tijd een belangrijke partner van The Walt Disney Company. We zijn zeer verheugd dat we ons strategische partnership nu verder uitbreiden met Disney+. Hierdoor komt de Disney+ streamingservice beschikbaar in een breed aanbod van abonnementen, diensten en producten van KPN. Bovendien kunnen KPN-klanten als eerste in de markt de nieuwe bundel ‘Disney+ en ESPN’ direct via alle kanalen van KPN bestellen.”

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview