Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC Horizon tv app voor live tv-kijken iPad verkrijgbaar

    Apple heeft goedkeuring gegeven voor de Horizon TV app van UPC. Deze is in de Apple Appstore te downloaden. Hierdoor kunnen digitale abonnees van UPC live tv-kijken via de iPad.
    Jarco Kriek
    13 september 2012
    comments 0
    UPC Horizon tv app voor live tv-kijken iPad verkrijgbaar

    Apple heeft goedkeuring gegeven voor de Horizon TV app van UPC. Deze is nu gratis in de Apple Appstore te downloaden. Hierdoor kunnen digitale abonnees van UPC live tv-kijken via de iPad tablet.

    Met behulp van de nieuwe app kan men naar maximaal tachtig tv-kanalen via de iPad kijken. Dit kijken is onafhankelijk van het kijkgedrag op de digitale UPC mediabox decoder. Ondanks dat UPC live tv-kijken onder de noemer van nieuwe Horizon-producten plaatst, is gebruik van de nieuwe Horizon mediabox niet nodig. Iedere digitale tv-klant van UPC kan de nieuwe streamingdienst gebruiken.

    Alleen via UPC internet

    In verband met uitzendrechten kan men live tv-kijken via Horizon TV alleen via een UPC-internetverbinding gebruiken. Niet alleen thuis maar ook bij familie, vrienden en kennissen kan men via een UPC-internetverbinding van Horizon TV gebruik maken.

    Android later

    UPC werkt ook aan een Horizon TV app voor tablets die werken op het Android besturingssysteem. Deze komt naar verwachting begin 2013 op de markt. Tot deze tijd kunnen UPC-abonnees met een Android-tablet alleen via PC en laptop naar live tv via het tweede scherm kijken. Via de internetsite www.horizon.tv kan men het computerscherm tot een televisiescherm omtoveren. 

    UPCHorizonmediaboxlive tv-kijkenHorizon Live TVAppleiPadcomputerlaptop

    Reacties

  1. TV-TIP Plakshot

    Plakshot
    NPO 3 om 20:23 uur
    Roel Maalderink gaat weer de straat op om nietsvermoedende voorbijgangers te vragen over actuele kwesties. De antwoorden die ze geven zeggen meestal meer over de ondervraagden zelf. Normaal gesproken waren Roel en zijn broer op de late avond te zien, maar nu verhuizen hun satirische fratsen naar een gunstiger tijdstip. Of, zoals Roel het zelf zegt: “Het leek me na vijf seizoenen weleens leuk om uit te zenden op een tijdstip dat mensen nog niet naar bed zijn.”

    TV-TIP Zwartboek

    Zwartboek
    RTL 7 om 20:25 uur
    Het is 1945 en de Tweede Wereldoorlog loopt op zijn eind. Het onderduikadres van Rachel Stein (Carice van Houten) wordt verraden, maar ze weet te ontsnappen. Onder de schuilnaam Ellis de Vries sluit ze zich aan bij het verzet. Ze infiltreert in het hoofdkwartier van de SD, waar officier Müntze (Sebastian Koch) voor haar valt.

    Interview