Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veelbesproken commentator blijft bij Ziggo Sport

  Kijkers van Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal kunnen de komende jaren blijven genieten van het voetbalcommentaar van Sierd de Vos.
  Jarco Kriek
  23 juni 2022
  comments 5
  Veelbesproken commentator blijft bij Ziggo Sport

  Tegelijk met het verlengen van de uitzendrechtenovereenkomst voor de Spaanse voetbalcompetitie maakte VodafoneZiggo bekend dat Sierd de Vos langer als commentator verbonden blijft aan Ziggo Sport. Dit betekent dat beide partijen tot medio 2029 met elkaar doorgaan.

   

  Koekoek

  Sierd de Vos gaat de komende jaren in ieder geval het commentaar bij de wedstrijden uit de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verzorgen. Daarnaast wordt De Vos door Ziggo Sport ingezet als commentator bij wedstrijden uit andere voetbalcompetities, zoals de Champions League en de Nations League. De Vos staat bekend om zijn culinaire uitgaanstips tijdens het live verslag van voetbalwedstrijden en om zijn kreet 'koekoek'.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalSierd de Vos

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)