Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veelbesproken commentator blijft bij Ziggo Sport

  Kijkers van Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal kunnen de komende jaren blijven genieten van het voetbalcommentaar van Sierd de Vos.
  Jarco Kriek
  23 june 2022
  comments 5
  Veelbesproken commentator blijft bij Ziggo Sport

  Tegelijk met het verlengen van de uitzendrechtenovereenkomst voor de Spaanse voetbalcompetitie maakte VodafoneZiggo bekend dat Sierd de Vos langer als commentator verbonden blijft aan Ziggo Sport. Dit betekent dat beide partijen tot medio 2029 met elkaar doorgaan.

   

  Koekoek

  Sierd de Vos gaat de komende jaren in ieder geval het commentaar bij de wedstrijden uit de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verzorgen. Daarnaast wordt De Vos door Ziggo Sport ingezet als commentator bij wedstrijden uit andere voetbalcompetities, zoals de Champions League en de Nations League. De Vos staat bekend om zijn culinaire uitgaanstips tijdens het live verslag van voetbalwedstrijden en om zijn kreet 'koekoek'.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalSierd de Vos

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview