Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik

  Op internet zijn in de loop van zaterdag tientallen links geplaatst waarop illegaal en zonder te betalen naar de Glory titelstrijd tijdens Collision 3 in het Gelredome gekeken kan worden.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 2
  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik
  Foto Getty Images

  In Arnhem strijden Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik om de Glory wereldtitel in de categorie zwaargewicht. Het gevecht duurt maximaal vijf ronden en begint rond 22.00 uur. De gevechten voorafgaand aan het titelgevecht onder de noemer Glory 79 zijn in Nederland gratis online vanaf 18.00 uur via streamingdienst KIJK.nl van Talpa Network te bekijken. Het titelgevecht onder de noemer Collision 3 is niet bij KIJK of een andere online kanaal of lineair tv-kanaal te bekijken. Dit kan alleen via een livestream van organisator Glory zelf. Een digitaal pay per view toegangsticket bij Glory kost €19,99.

   

  Illegaal kijken

  De duurdere legale toegang tot de livestream van het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik zorgt ervoor dat menig illegale stream beschikbaar komt. Op internet zijn inmiddels meerdere links geplaatst waar gratis naar het titelgevecht gekeken kan worden. Ook aanbieders van diverse illegale IPTV-abonnementen hebben aangekondigd dat het Glory titelgevecht bij hen beschikbaar is,

   

  Uitkijken

  Ondanks dat illegaal kijken door de hoge prijs van het legale digitale toegangsticket zeer aantrekkelijk is, dient de illegale kijker toch rekening met enkele mogelijke nadelige gevolgen te houden. Zo is het niet gegarandeerd dat het kickboksgevecht ongestoord bekeken kan worden. Zeker wanneer veel mensen de illegale livestream bekijken, is de kans op stotterend beeld en geluid groter. Daarnaast wordt bij het illegaal kijken ingelogd op een server van een mogelijk criminele organisatie die op verscheidene manieren na het inloggen kan hengelen naar persoonlijke - of bankgegevens. Het is daarom aan te raden om bij gebruik van een illegale livestream dit via een beveiligde VPN-server te doen. Mede hierom vermeldt Totaal TV geen links naar illegale livestreams.

  Glorykickboksenillegaalstreamonline

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)