Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik

  Op internet zijn in de loop van zaterdag tientallen links geplaatst waarop illegaal en zonder te betalen naar de Glory titelstrijd tijdens Collision 3 in het Gelredome gekeken kan worden.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 2
  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik
  Foto Getty Images

  In Arnhem strijden Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik om de Glory wereldtitel in de categorie zwaargewicht. Het gevecht duurt maximaal vijf ronden en begint rond 22.00 uur. De gevechten voorafgaand aan het titelgevecht onder de noemer Glory 79 zijn in Nederland gratis online vanaf 18.00 uur via streamingdienst KIJK.nl van Talpa Network te bekijken. Het titelgevecht onder de noemer Collision 3 is niet bij KIJK of een andere online kanaal of lineair tv-kanaal te bekijken. Dit kan alleen via een livestream van organisator Glory zelf. Een digitaal pay per view toegangsticket bij Glory kost €19,99.

   

  Illegaal kijken

  De duurdere legale toegang tot de livestream van het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik zorgt ervoor dat menig illegale stream beschikbaar komt. Op internet zijn inmiddels meerdere links geplaatst waar gratis naar het titelgevecht gekeken kan worden. Ook aanbieders van diverse illegale IPTV-abonnementen hebben aangekondigd dat het Glory titelgevecht bij hen beschikbaar is,

   

  Uitkijken

  Ondanks dat illegaal kijken door de hoge prijs van het legale digitale toegangsticket zeer aantrekkelijk is, dient de illegale kijker toch rekening met enkele mogelijke nadelige gevolgen te houden. Zo is het niet gegarandeerd dat het kickboksgevecht ongestoord bekeken kan worden. Zeker wanneer veel mensen de illegale livestream bekijken, is de kans op stotterend beeld en geluid groter. Daarnaast wordt bij het illegaal kijken ingelogd op een server van een mogelijk criminele organisatie die op verscheidene manieren na het inloggen kan hengelen naar persoonlijke - of bankgegevens. Het is daarom aan te raden om bij gebruik van een illegale livestream dit via een beveiligde VPN-server te doen. Mede hierom vermeldt Totaal TV geen links naar illegale livestreams.

  Glorykickboksenillegaalstreamonline

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview