Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik

  Op internet zijn in de loop van zaterdag tientallen links geplaatst waarop illegaal en zonder te betalen naar de Glory titelstrijd tijdens Collision 3 in het Gelredome gekeken kan worden.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 2
  Veel illegale livestreams kickboksgevecht Verhoeven – Ben Saddik
  Foto Getty Images

  In Arnhem strijden Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik om de Glory wereldtitel in de categorie zwaargewicht. Het gevecht duurt maximaal vijf ronden en begint rond 22.00 uur. De gevechten voorafgaand aan het titelgevecht onder de noemer Glory 79 zijn in Nederland gratis online vanaf 18.00 uur via streamingdienst KIJK.nl van Talpa Network te bekijken. Het titelgevecht onder de noemer Collision 3 is niet bij KIJK of een andere online kanaal of lineair tv-kanaal te bekijken. Dit kan alleen via een livestream van organisator Glory zelf. Een digitaal pay per view toegangsticket bij Glory kost €19,99.

   

  Illegaal kijken

  De duurdere legale toegang tot de livestream van het gevecht tussen Verhoeven en Ben Saddik zorgt ervoor dat menig illegale stream beschikbaar komt. Op internet zijn inmiddels meerdere links geplaatst waar gratis naar het titelgevecht gekeken kan worden. Ook aanbieders van diverse illegale IPTV-abonnementen hebben aangekondigd dat het Glory titelgevecht bij hen beschikbaar is,

   

  Uitkijken

  Ondanks dat illegaal kijken door de hoge prijs van het legale digitale toegangsticket zeer aantrekkelijk is, dient de illegale kijker toch rekening met enkele mogelijke nadelige gevolgen te houden. Zo is het niet gegarandeerd dat het kickboksgevecht ongestoord bekeken kan worden. Zeker wanneer veel mensen de illegale livestream bekijken, is de kans op stotterend beeld en geluid groter. Daarnaast wordt bij het illegaal kijken ingelogd op een server van een mogelijk criminele organisatie die op verscheidene manieren na het inloggen kan hengelen naar persoonlijke - of bankgegevens. Het is daarom aan te raden om bij gebruik van een illegale livestream dit via een beveiligde VPN-server te doen. Mede hierom vermeldt Totaal TV geen links naar illegale livestreams.

  Glorykickboksenillegaalstreamonline

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)