1. Nieuws

  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers

  Maar liefst 4 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.
  8 november 2008
  comments 0
  Veel programma's boven 1 miljoen kijkers
  Maar liefst 14 programma's hadden gisteravond 1 miljoen of meer kijkers. Popstars stond weer bovenaan.

  De uitslag van Popstars scoorde met ruim 1,8 miljoen kijkers het beste. De reguliere Popstars-uitzending om 20.30 trok ook nog eens 1,6 miljoen kijkers en stond daarmee op een derde plaats.

  Het Journaal van 20.00 uur had bijna 1,7 miljoen kijkers. De andere Nederland 1-programma's TV Show op Reis (1,5 miljoen) en Pauw & Witteman (1,3 miljoen) waren vierde en vijfde.

  Nederland 3 deed het gisteren ook goed met De Lama's (waar bijna 1,3 miljoen mensen naar keken) en de nieuwe reeks Ranking the Stars (eveneens bijna 1,3 miljoen kijkers).

  Hart van Nederland, RTL Boulevard en De Wereld Draait Door completteren de top 10.

  Ook boven de miljoen kijkers kwamen de programma's Journaal van 18.00 uur, GTST, André Rieu en het RTL Nieuws van half acht.  

  Bron: Stichting Kijkonderzoek
  Stichting KijkonderzoekkijkcijferspopstarsNederland 1

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:05 uur
  Dit is de eerste keer dat Zinedine Zidane en Jürgen Klopp, de meesterbreinen van het moderne voetbal, elkaar treffen. En dan meteen op het hoogste podium: de finale van de Champions League. Dat Zidane hier is, mag geen verrassing heten: Real Madrid gaat voor zijn derde titel op rij. Maar niemand had Liverpool hier verwacht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY THE FLORIDA PROJECT

   De zesjarige Moonee woont met haar moeder Halley in een motel in de schaduw van Disney World Florida. Motelmanager Bobby lijkt de enige volwassene in de omgeving te zijn die de kinderen in het gareel probeert te houden. Totaal TV mag de Blu-ray van deze dramafilm vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pieter Derks: Spot

  Pieter Derks: Spot
  NPO 1 om 20:30 uur
  Pieter Derks komt uit Nijmegen. Het is dan ook geen verrassing dat de tv-opname van zijn zevende programma in de plaatselijke Stadsschouwburg geschoten is. Voelt-ie zich extra op zijn gemak, maar meer nog waren dat de laatste shows van de tour en dus lekker actueel. En als Pieter Derks érgens goed in is, dan is het wel de actualiteit komisch belichten.