Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veronica Inside breidt uit

    Met de komende uitbreiding van het merk Veronica Inside naar radio wordt duidelijk dat Talpa Network een crossmediale strategie met belangrijke merken gaat voeren.
    Jarco Kriek
    6 november 2018
    comments 1
    Veronica Inside breidt uit
    Foto ANP

    De geruchten waren al enkele maanden te horen. Maar zoals Wilfred Genee vanmorgen in de Radio 538-ochtendshow Evers staat op zelf omschreef : de kogel is door de kerk. Veronica Inside is sinds augustus het voetbalprogramma op tv-zender Veronica, maar vanaf 7 januari staat uitbreiding naar Radio Veronica op het programma. Dat Wilfred Genee dit nieuws in Evers staat op heeft bekendgemaakt, is niet zonder reden. Rick Romijn en Niels van Baarlen – de huidige sidekicks in Evers staat op – gaan presentator Wilfred Genee bijstaan in de radio-editie van Veronica Inside. Edwin Evers stopt op 21 december na 21 jaar met zijn ochtendprogramma. Duidelijk is wel dat Evers achter de schermen mogelijk een rol als begeleider van Wilfred Genee gaat spelen. In Evers staat op werd vanmorgen duidelijk dat hij met Wilfred Genee over het nieuwe radioprogramma had gesproken.

     

    Radio Veronica

    Veronica Inside is vanaf 7 januari van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur op Radio Veronica te beluisteren. Wat Radio Veronica op vrijdagmiddag gaat uitzenden, maakt de radiozender later bekend. Wilfred Genee blijft namelijk op vrijdagmiddag zijn radioprogramma op BNR Nieuwsradio maken. Bij de overgang naar Talpa Network had Genee dit in zijn contract laten vastleggen. Naast Rick Romijn en Niels van Baarlen gaan ook Veronica Inside-iconen René van der Gijp en Johan Derksen op regelmatige basis medewerking aan het radioprogramma Veronica Inside verlenen. "Het is de bedoeling dat er een vorm van kruisbestuiving tussen Veronica Inside op radio en tv gaat plaatsvinden", aldus Wilfred Genee.

    TalpaTalpa RadioTalpa TVTalpa NetworkVeronica InsidetvtelevisieradioJohn de MolWilfred GeneeJohan DerksenRené van der GijpRick RomijnNiels van Baarlenedwin Evers

    Reacties

  1. TV-TIP WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus

    WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus
    NPO 1 om 20:24 uur
    Vier dagen na de oefenpot tegen de Britten en een week voor de start van het EK kruist Oranje de degens met de dames van Belarus.

    TV-TIP Zwarte Zwanen

    Zwarte Zwanen
    NPO 2 om 20:24 uur
    Ook in het achtste deel van Zwarte Zwanen duikt Cees Grimbergen in de wereld van oude sokken, niet behaalde rendementen en indexeringen.

    Interview

    • *

      Tom Waes

      Reizen Waes wereldsteden

      Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
      Reacties0 reactie(s)