Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Verouderde’ Mediabox XL mag ook retour naar Ziggo

  Ziggo-abonnees die Mediabox XL hebben omgeruild voor Mediabox Next of Next Mini kunnen dit apparaat gewoon naar Ziggo retourneren.
  Jarco Kriek
  24 augustus 2022
  comments 2
  ‘Verouderde’ Mediabox XL mag ook retour naar Ziggo
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt abonnees de mogelijkheid om de energieslurpende Mediabox XL om te ruilen voor de nieuwe decodergeneratie Mediabox Next en Next Mini. Als het gaat om een omruil vanwege technische reden of het opwaarderen van het abonnement gebeurt dit zonder extra kosten. In alle andere gevallen berekent Ziggo eenmalig €19,95 als distributievergoeding. Bij het TV Start/TV Standaard abonnement wordt de Next Mini geleverd. Bij alle overige abonnementen de Mediabox Next. In alle gevallen moet de abonnee wel een abonnement afsluiten waarbij de diensten tv en internet worden gecombineerd.

   

  Milieustraat

  Bij het omruilen van Mediabox XL geeft Ziggo via de eigen website en de klantenservice aan dat deze bruikleendecoder niet meer naar het kabelbedrijf teruggestuurd hoeft te worden. Abonnees wordt aangeraden de decoder zelf naar de milieustraat te brengen. Dit zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij een aantal mensen die het milieu hoog in het vaandel hebben. Zij zijn bang dat het apparaat bijvoorbeeld gewoon bij het vuilnis wordt gegooid. Ook zijn er op Marktplaats plots meer advertenties te zien waarin de Mediabox XL wordt aangeboden. Bij aanschaf heeft de koper overigens niets aan het apparaat: Ziggo schakelt een Mediabox XL die is omgeruild namelijk op afstand uit.

   

  Retour

  VodafoneZiggo-woordvoerster Tabitha Laurey laat op vragen van Totaal TV weten dat abonnees hun Mediabox XL altijd terug kunnen sturen naar Ziggo. “Er kan sprake zijn van verouderde apparatuur die wij niet meer inzetten. Dan hebben klanten twee opties. Ze kunnen het apparaat zelf inleveren bij de milieustraat in de buurt, zodat dit goed en milieuvriendelijk kan worden verwerkt. Als alternatief kunnen klanten apparatuur altijd kosteloos retourneren. Deze apparatuur voeren wij dan op een milieuvriendelijke manier af.”

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderMediabox XLMediabox NextNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)