Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan

  Viaplay gaat het PDC dartstoernooi The Masters gratis online via YouTube aan alle Nederlanders aanbieden.
  Jarco Kriek
  27 january 2022
  comments 11
  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan
  Foto Getty Images

  PDC Darts is sinds 2022 van open net kanaal RTL 7 naar betaaldienst Viaplay verhuisd. Omdat Viaplay als streamingdienst pas op 1 maart in Nederland beschikbaar komt, kan het PDC dartstoernooi The Masters niet via het betaalplatform van Viaplay worden aangeboden. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft hierdoor besloten om The Masters volledig en live via het eigen YouTube-kanaal aan Nederlanders dartsliefhebbers aan te bieden. Het dartstoernooi vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari plaats en is via deze link te volgen.

   

  Bekende namen

  Aan The Masters doen bekende darters mee. Zo doen naast de Nederlanders Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode ook Peter Wright. Rob Cross en Gary Anderson mee. Het commentaar bij de dartswedstrijden bij Viaplay wordt door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper verzorgd.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplaydarts

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview