Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan

  Viaplay gaat het PDC dartstoernooi The Masters gratis online via YouTube aan alle Nederlanders aanbieden.
  Jarco Kriek
  27 januari 2022
  comments 11
  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan
  Foto Getty Images

  PDC Darts is sinds 2022 van open net kanaal RTL 7 naar betaaldienst Viaplay verhuisd. Omdat Viaplay als streamingdienst pas op 1 maart in Nederland beschikbaar komt, kan het PDC dartstoernooi The Masters niet via het betaalplatform van Viaplay worden aangeboden. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft hierdoor besloten om The Masters volledig en live via het eigen YouTube-kanaal aan Nederlanders dartsliefhebbers aan te bieden. Het dartstoernooi vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari plaats en is via deze link te volgen.

   

  Bekende namen

  Aan The Masters doen bekende darters mee. Zo doen naast de Nederlanders Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode ook Peter Wright. Rob Cross en Gary Anderson mee. Het commentaar bij de dartswedstrijden bij Viaplay wordt door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper verzorgd.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplaydarts

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)