Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan

  Viaplay gaat het PDC dartstoernooi The Masters gratis online via YouTube aan alle Nederlanders aanbieden.
  Jarco Kriek
  27 januari 2022
  comments 11
  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan
  Foto Getty Images

  PDC Darts is sinds 2022 van open net kanaal RTL 7 naar betaaldienst Viaplay" target="_blank">Viaplay verhuisd. Omdat Viaplay als streamingdienst pas op 1 maart in Nederland beschikbaar komt, kan het PDC dartstoernooi The Masters niet via het betaalplatform van Viaplay worden aangeboden. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft hierdoor besloten om The Masters volledig en live via het eigen YouTube-kanaal aan Nederlanders dartsliefhebbers aan te bieden. Het dartstoernooi vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari plaats en is via deze link te volgen.

   

  Bekende namen

  Aan The Masters doen bekende darters mee. Zo doen naast de Nederlanders Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode ook Peter Wright. Rob Cross en Gary Anderson mee. Het commentaar bij de dartswedstrijden bij Viaplay wordt door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper verzorgd.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplaydarts

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)