Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan

  Viaplay gaat het PDC dartstoernooi The Masters gratis online via YouTube aan alle Nederlanders aanbieden.
  Jarco Kriek
  27 january 2022
  comments 11
  Viaplay biedt darts gratis aan alle Nederlanders aan
  Foto Getty Images

  PDC Darts is sinds 2022 van open net kanaal RTL 7 naar betaaldienst Viaplay verhuisd. Omdat Viaplay als streamingdienst pas op 1 maart in Nederland beschikbaar komt, kan het PDC dartstoernooi The Masters niet via het betaalplatform van Viaplay worden aangeboden. Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) heeft hierdoor besloten om The Masters volledig en live via het eigen YouTube-kanaal aan Nederlanders dartsliefhebbers aan te bieden. Het dartstoernooi vindt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 januari plaats en is via deze link te volgen.

   

  Bekende namen

  Aan The Masters doen bekende darters mee. Zo doen naast de Nederlanders Michael van Gerwen en Dirk van Duijvenbode ook Peter Wright. Rob Cross en Gary Anderson mee. Het commentaar bij de dartswedstrijden bij Viaplay wordt door Jacques Nieuwlaat en Frank Vischschraper verzorgd.

   

  Lees hier eerdere artikelen van Totaal TV over de komst van Viaplay in Nederland.

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplaydarts

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)