Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement

  Viaplay lijkt zich voor te bereiden op een mogelijk abonneeverlies na het einde van het huidige Formule 1-seizoen. Het biedt nu gratis abonnementen aan.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 10
  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement
  Foto Getty Images

  Wie eerder dit jaar als abonnee bij Viaplay is opgestapt, moet de e-mail goed in de gaten houden. In een mailtje wordt namelijk een maand gratis kijken naar Viaplay aangeboden als er opnieuw een abonnement bij de streamingdienst wordt afgesloten. Het is onduidelijk of alle dit jaar opgestapte Viaplay-abonnees dit aanbod krijgen. In ieder geval moet men snel beslissen, want het aanbod loopt slechts tot en met zondag 13 november. Wie op het aanbod ingaat, kan hierdoor de twee laatste weekends van het Formule 1-seizoen 2022 volledig gratis kijken.

   

  Abonneeverlies

  Viaplay wacht mogelijk een abonneeverlies in de periode na 20 november. Op deze dag wordt de laatste Formule 1-race gereden. Een deel van de abonnees koopt alleen voor de koningsklasse van de autosport een Viaplay-abonnement. Het is de vraag of voor deze groep abonnees het resterende aanbod van films, series en andere sporten zoals voetbal, darts en hockey voldoende is om het abonnement aan te houden tijdens de Formule 1-loze periode van december tot maart.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)