Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement

  Viaplay lijkt zich voor te bereiden op een mogelijk abonneeverlies na het einde van het huidige Formule 1-seizoen. Het biedt nu gratis abonnementen aan.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 10
  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement
  Foto Getty Images

  Wie eerder dit jaar als abonnee bij Viaplay is opgestapt, moet de e-mail goed in de gaten houden. In een mailtje wordt namelijk een maand gratis kijken naar Viaplay aangeboden als er opnieuw een abonnement bij de streamingdienst wordt afgesloten. Het is onduidelijk of alle dit jaar opgestapte Viaplay-abonnees dit aanbod krijgen. In ieder geval moet men snel beslissen, want het aanbod loopt slechts tot en met zondag 13 november. Wie op het aanbod ingaat, kan hierdoor de twee laatste weekends van het Formule 1-seizoen 2022 volledig gratis kijken.

   

  Abonneeverlies

  Viaplay wacht mogelijk een abonneeverlies in de periode na 20 november. Op deze dag wordt de laatste Formule 1-race gereden. Een deel van de abonnees koopt alleen voor de koningsklasse van de autosport een Viaplay-abonnement. Het is de vraag of voor deze groep abonnees het resterende aanbod van films, series en andere sporten zoals voetbal, darts en hockey voldoende is om het abonnement aan te houden tijdens de Formule 1-loze periode van december tot maart.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)