Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement

  Viaplay lijkt zich voor te bereiden op een mogelijk abonneeverlies na het einde van het huidige Formule 1-seizoen. Het biedt nu gratis abonnementen aan.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 10
  Viaplay biedt eerder opgestapte abonnees gratis abonnement
  Foto Getty Images

  Wie eerder dit jaar als abonnee bij Viaplay is opgestapt, moet de e-mail goed in de gaten houden. In een mailtje wordt namelijk een maand gratis kijken naar Viaplay aangeboden als er opnieuw een abonnement bij de streamingdienst wordt afgesloten. Het is onduidelijk of alle dit jaar opgestapte Viaplay-abonnees dit aanbod krijgen. In ieder geval moet men snel beslissen, want het aanbod loopt slechts tot en met zondag 13 november. Wie op het aanbod ingaat, kan hierdoor de twee laatste weekends van het Formule 1-seizoen 2022 volledig gratis kijken.

   

  Abonneeverlies

  Viaplay wacht mogelijk een abonneeverlies in de periode na 20 november. Op deze dag wordt de laatste Formule 1-race gereden. Een deel van de abonnees koopt alleen voor de koningsklasse van de autosport een Viaplay-abonnement. Het is de vraag of voor deze groep abonnees het resterende aanbod van films, series en andere sporten zoals voetbal, darts en hockey voldoende is om het abonnement aan te houden tijdens de Formule 1-loze periode van december tot maart.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)