Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  Bij alle providers waarmee Viaplay samenwerkt, is deze week de prijs omhoog gegaan. Toch biedt Delta Fiber de streamingdienst goedkoper aan dan Ziggo, KPN en T-Mobile.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2022
  comments 0
  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  De prijsverhoging van Viaplay bij providers komt niet onverwacht. Het was al langer bekend dat de introductiekorting in augustus geschrapt zou worden en daarna een hogere prijs maandelijkse prijs zou gelden. Abonnees betalen echter niet overal de reguliere maandprijs van €13,99. Bij Ziggo, KPN en T-Mobile is dit wel het geval, maar de Delta Fiber-providers Delta en Caiway leveren het Viaplay-abonnement goedkoper, namelijk voor €12,99 per maand. Viaplay staat overigens toe dat wederverkopers zelf de prijs van het abonnement bepalen. Wettelijk gezien mag een leverancier van diensten en producten in Nederland niet de prijs via verkoopkanalen van derden bepalen.

   

  Goedkoper

  Tussen 1 augustus en 28 februari biedt Viaplay via zijn eigen verkoopkanaal abonnementen aan voor omgerekend €10,49 per maand. Dit is 25 procent goedkoper dan de reguliere prijs. Het gaat daarbij om een jaarabonnement, dat binnen deze periode niet op te zeggen is. Betaling van het abonnement wordt wel maandelijks verrekend. Bij deze aanbieding is alleen online kijken van content mogelijk. Er is dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat beschikbaar is bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

  ViaplayViaplay GroupabonnementprijsverhogingDelta FiberDeltaCaiway

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)