Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  Bij alle providers waarmee Viaplay samenwerkt, is deze week de prijs omhoog gegaan. Toch biedt Delta Fiber de streamingdienst goedkoper aan dan Ziggo, KPN en T-Mobile.
  Jarco Kriek
  4 august 2022
  comments 0
  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  De prijsverhoging van Viaplay bij providers komt niet onverwacht. Het was al langer bekend dat de introductiekorting in augustus geschrapt zou worden en daarna een hogere prijs maandelijkse prijs zou gelden. Abonnees betalen echter niet overal de reguliere maandprijs van €13,99. Bij Ziggo, KPN en T-Mobile is dit wel het geval, maar de Delta Fiber-providers Delta en Caiway leveren het Viaplay-abonnement goedkoper, namelijk voor €12,99 per maand. Viaplay staat overigens toe dat wederverkopers zelf de prijs van het abonnement bepalen. Wettelijk gezien mag een leverancier van diensten en producten in Nederland niet de prijs via verkoopkanalen van derden bepalen.

   

  Goedkoper

  Tussen 1 augustus en 28 februari biedt Viaplay via zijn eigen verkoopkanaal abonnementen aan voor omgerekend €10,49 per maand. Dit is 25 procent goedkoper dan de reguliere prijs. Het gaat daarbij om een jaarabonnement, dat binnen deze periode niet op te zeggen is. Betaling van het abonnement wordt wel maandelijks verrekend. Bij deze aanbieding is alleen online kijken van content mogelijk. Er is dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat beschikbaar is bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

  ViaplayViaplay GroupabonnementprijsverhogingDelta FiberDeltaCaiway

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)