Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  Bij alle providers waarmee Viaplay samenwerkt, is deze week de prijs omhoog gegaan. Toch biedt Delta Fiber de streamingdienst goedkoper aan dan Ziggo, KPN en T-Mobile.
  Jarco Kriek
  4 augustus 2022
  comments 0
  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  De prijsverhoging van Viaplay" target="_blank">Viaplay bij providers komt niet onverwacht. Het was al langer bekend dat de introductiekorting in augustus geschrapt zou worden en daarna een hogere prijs maandelijkse prijs zou gelden. Abonnees betalen echter niet overal de reguliere maandprijs van €13,99. Bij Ziggo, KPN en T-Mobile is dit wel het geval, maar de Delta Fiber-providers Delta en Caiway leveren het Viaplay-abonnement goedkoper, namelijk voor €12,99 per maand. Viaplay staat overigens toe dat wederverkopers zelf de prijs van het abonnement bepalen. Wettelijk gezien mag een leverancier van diensten en producten in Nederland niet de prijs via verkoopkanalen van derden bepalen.

   

  Goedkoper

  Tussen 1 augustus en 28 februari biedt Viaplay via zijn eigen verkoopkanaal abonnementen aan voor omgerekend €10,49 per maand. Dit is 25 procent goedkoper dan de reguliere prijs. Het gaat daarbij om een jaarabonnement, dat binnen deze periode niet op te zeggen is. Betaling van het abonnement wordt wel maandelijks verrekend. Bij deze aanbieding is alleen online kijken van content mogelijk. Er is dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat beschikbaar is bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

  ViaplayViaplay GroupabonnementprijsverhogingDelta FiberDeltaCaiway

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)