Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  Bij alle providers waarmee Viaplay samenwerkt, is deze week de prijs omhoog gegaan. Toch biedt Delta Fiber de streamingdienst goedkoper aan dan Ziggo, KPN en T-Mobile.
  Jarco Kriek
  4 august 2022
  comments 0
  Viaplay bij Ziggo, KPN en T-Mobile duurder, bij Delta goedkoopst

  De prijsverhoging van Viaplay bij providers komt niet onverwacht. Het was al langer bekend dat de introductiekorting in augustus geschrapt zou worden en daarna een hogere prijs maandelijkse prijs zou gelden. Abonnees betalen echter niet overal de reguliere maandprijs van €13,99. Bij Ziggo, KPN en T-Mobile is dit wel het geval, maar de Delta Fiber-providers Delta en Caiway leveren het Viaplay-abonnement goedkoper, namelijk voor €12,99 per maand. Viaplay staat overigens toe dat wederverkopers zelf de prijs van het abonnement bepalen. Wettelijk gezien mag een leverancier van diensten en producten in Nederland niet de prijs via verkoopkanalen van derden bepalen.

   

  Goedkoper

  Tussen 1 augustus en 28 februari biedt Viaplay via zijn eigen verkoopkanaal abonnementen aan voor omgerekend €10,49 per maand. Dit is 25 procent goedkoper dan de reguliere prijs. Het gaat daarbij om een jaarabonnement, dat binnen deze periode niet op te zeggen is. Betaling van het abonnement wordt wel maandelijks verrekend. Bij deze aanbieding is alleen online kijken van content mogelijk. Er is dus geen toegang tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra dat beschikbaar is bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway.

  ViaplayViaplay GroupabonnementprijsverhogingDelta FiberDeltaCaiway

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview