Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  De uitzendingen van Formule 1 blijven bij alle deelnemende providers via het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit seizoen beschikbaar.
  Jarco Kriek
  4 juni 2022
  comments 0
  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) bevestigden eerder aan Totaal TV dat de doorgifte van Viaplay Xtra wordt verlengd. Ook T-Mobile laat nu desgevraagd weten dat Viaplay Xtra op voorkeuzepositie 140 in ieder geval tot het einde van het lopende Formule 1-seizoen beschikbaar blijft. Op Viaplay Xtra zijn de kwalificaties en races van de Formule 1 in gegarandeerde HD-beeldkwaliteit zonder storing te zien. De vrije trainingen zijn niet op dit kanaal te bekijken. De studioprogramma’s rond de kwalificaties en races daarentegen wel.

   

  Meer providers?

  Viaplay laat zich niet uit of er nog met andere providers wordt gesproken over de lineaire doorgifte van Viaplay Xtra. Een woordvoerder van de streamingdienst laat weten dat zodra een overeenkomst met meer providers wordt gesloten dit direct bekend wordt gemaakt.

   

  Niet iedereen

  Bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway is Viaplay Xtra niet voor iedere abonnee beschikbaar. Alleen abonnees die via een van deze providers een Viaplay-abonnement afnemen, krijgen bij de betreffende provider toegang tot lineaire Formule 1-kanaal.

  T-MobileViaplayViaplay XtraViaplay Group`Formule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Qatar

  WK Voetbal: Nederland - Qatar
  NPO 1 om 15:00 uur
  Laten we hopen dat Oranje zich voorafgaand aan deze wedstrijd al geplaatst heeft voor de knock-outfase en dat deze pot slechts een formaliteit is. Mocht dat niet het geval zijn dan moeten de Qatarezen toch te verslaan zijn. Het gastland, de nummer 50 op de FIFA-ranglijst, doet pas voor het eerst mee aan het WK en dat is niet omdat ze zich geplaatst hebben.

  TV-TIP Cruise Ship Killers

  Cruise Ship Killers
  Crime + Investigation Network om 19:00 uur
  Als we Cruise Ship Killers moeten geloven, zijn die boten vol Amerikaanse pensionado’s een broedplaats voor moord en doodslag. In de afgelopen tien jaar zijn er ruim 200 cruisepassagiers en -medewerkers vermist geraakt, aan boord vermoord of over de reling gejaagd. Dit keer wordt een van de passagiers doodgestoken. De verdenking valt op een studiegenoot van het slachtoffer, die aan boord was én messen verzamelt. Maar is dat niet té toevallig?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)