Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  De uitzendingen van Formule 1 blijven bij alle deelnemende providers via het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit seizoen beschikbaar.
  Jarco Kriek
  4 juni 2022
  comments 0
  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) bevestigden eerder aan Totaal TV dat de doorgifte van Viaplay Xtra wordt verlengd. Ook T-Mobile laat nu desgevraagd weten dat Viaplay Xtra op voorkeuzepositie 140 in ieder geval tot het einde van het lopende Formule 1-seizoen beschikbaar blijft. Op Viaplay Xtra zijn de kwalificaties en races van de Formule 1 in gegarandeerde HD-beeldkwaliteit zonder storing te zien. De vrije trainingen zijn niet op dit kanaal te bekijken. De studioprogramma’s rond de kwalificaties en races daarentegen wel.

   

  Meer providers?

  Viaplay laat zich niet uit of er nog met andere providers wordt gesproken over de lineaire doorgifte van Viaplay Xtra. Een woordvoerder van de streamingdienst laat weten dat zodra een overeenkomst met meer providers wordt gesloten dit direct bekend wordt gemaakt.

   

  Niet iedereen

  Bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway is Viaplay Xtra niet voor iedere abonnee beschikbaar. Alleen abonnees die via een van deze providers een Viaplay-abonnement afnemen, krijgen bij de betreffende provider toegang tot lineaire Formule 1-kanaal.

  T-MobileViaplayViaplay XtraViaplay Group`Formule 1

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview