Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  De uitzendingen van Formule 1 blijven bij alle deelnemende providers via het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit seizoen beschikbaar.
  Jarco Kriek
  4 juni 2022
  comments 0
  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) bevestigden eerder aan Totaal TV dat de doorgifte van Viaplay Xtra wordt verlengd. Ook T-Mobile laat nu desgevraagd weten dat Viaplay Xtra op voorkeuzepositie 140 in ieder geval tot het einde van het lopende Formule 1-seizoen beschikbaar blijft. Op Viaplay Xtra zijn de kwalificaties en races van de Formule 1 in gegarandeerde HD-beeldkwaliteit zonder storing te zien. De vrije trainingen zijn niet op dit kanaal te bekijken. De studioprogramma’s rond de kwalificaties en races daarentegen wel.

   

  Meer providers?

  Viaplay laat zich niet uit of er nog met andere providers wordt gesproken over de lineaire doorgifte van Viaplay Xtra. Een woordvoerder van de streamingdienst laat weten dat zodra een overeenkomst met meer providers wordt gesloten dit direct bekend wordt gemaakt.

   

  Niet iedereen

  Bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway is Viaplay Xtra niet voor iedere abonnee beschikbaar. Alleen abonnees die via een van deze providers een Viaplay-abonnement afnemen, krijgen bij de betreffende provider toegang tot lineaire Formule 1-kanaal.

  T-MobileViaplayViaplay XtraViaplay Group`Formule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)