Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  De uitzendingen van Formule 1 blijven bij alle deelnemende providers via het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit seizoen beschikbaar.
  Jarco Kriek
  4 juni 2022
  comments 0
  Viaplay blijft lineair beschikbaar bij T-Mobile

  VodafoneZiggo (Ziggo), KPN en Delta Fiber (Delta en Caiway) bevestigden eerder aan Totaal TV dat de doorgifte van Viaplay Xtra wordt verlengd. Ook T-Mobile laat nu desgevraagd weten dat Viaplay Xtra op voorkeuzepositie 140 in ieder geval tot het einde van het lopende Formule 1-seizoen beschikbaar blijft. Op Viaplay Xtra zijn de kwalificaties en races van de Formule 1 in gegarandeerde HD-beeldkwaliteit zonder storing te zien. De vrije trainingen zijn niet op dit kanaal te bekijken. De studioprogramma’s rond de kwalificaties en races daarentegen wel.

   

  Meer providers?

  Viaplay laat zich niet uit of er nog met andere providers wordt gesproken over de lineaire doorgifte van Viaplay Xtra. Een woordvoerder van de streamingdienst laat weten dat zodra een overeenkomst met meer providers wordt gesloten dit direct bekend wordt gemaakt.

   

  Niet iedereen

  Bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway is Viaplay Xtra niet voor iedere abonnee beschikbaar. Alleen abonnees die via een van deze providers een Viaplay-abonnement afnemen, krijgen bij de betreffende provider toegang tot lineaire Formule 1-kanaal.

  T-MobileViaplayViaplay XtraViaplay Group`Formule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Hoedan

  Hoedan
  NPO 3 om 21:52 uur
  Kwetsbaarheid is een beetje vies en hoort volgens sommigen vooral bij zwak zijn. De 25-jarige Auke vraagt zich daarom af waarom mensen überhaupt kwetsbaar willen zijn. Want wat is daar nou in vredesnaam het nut van? Samen met Doeta, Tarik, Joshua, Bas en Nanook gaat hij op onderzoek uit. Zo staat hij in de ring bij Kamp van Koningsbrugge-commando Dai Carter, die juist alleen maar voordelen van kwetsbaarheid ziet.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)