Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist

  Viaplay mag dan wel een volwaardige streamingdienst zijn met een combinatie van sport en entertainment, de nadruk ligt op Formule 1.
  Jarco Kriek
  5 mei 2022
  comments 10
  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist
  Foto Getty Images

  Het lijkt erop dat op het Zweedse hoofdkwartier van Nordic Entertainment Group (NENT) het muntje is gevallen. Op de drukke Nederlandse streamingmarkt verwerf je geen prominente positie met het huidige entertainmentaanbod van Viaplay" target="_blank">Viaplay. En dus zet NENT bij Viaplay in Nederland nu vol in op de exclusieve sportcontent, zoals Formule 1.

   

  Nieuwe analist

  Dit betekent dat rond de Grand Prixes meer studioprogramma’s worden aangeboden. Daarbij maakt Ho-Pin Tung zijn opwachting als nieuwe analist. Komend weekend is Tung zelfs betrokken bij het commentaar en de analyses van de Formule 1 Grand Prix van Miami, die voor het eerst wordt georganiseerd. Naast Tung is Jan Lammers dit weekend ook op Viaplay te zien en horen als gastanalist. 

   

  Vrijdagavond

  Viaplay zendt vrijdag 6 mei een avondvullend programma uit met daarin onder meer de eerste en tweede vrije training. De presentatie is in handen van Amber Brantsen. Dit programma kan gezien worden als poging om het vrijdagavondgevoel van het Ziggo Formule 1 Café – in de periode dat Formule 1 nog bij Ziggo Sport te zien was – bij Viaplay te laten herleven.

  ViaplayNENTNordic Entertainment GroupFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)