Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist

  Viaplay mag dan wel een volwaardige streamingdienst zijn met een combinatie van sport en entertainment, de nadruk ligt op Formule 1.
  Jarco Kriek
  5 mei 2022
  comments 10
  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist
  Foto Getty Images

  Het lijkt erop dat op het Zweedse hoofdkwartier van Nordic Entertainment Group (NENT) het muntje is gevallen. Op de drukke Nederlandse streamingmarkt verwerf je geen prominente positie met het huidige entertainmentaanbod van Viaplay. En dus zet NENT bij Viaplay in Nederland nu vol in op de exclusieve sportcontent, zoals Formule 1.

   

  Nieuwe analist

  Dit betekent dat rond de Grand Prixes meer studioprogramma’s worden aangeboden. Daarbij maakt Ho-Pin Tung zijn opwachting als nieuwe analist. Komend weekend is Tung zelfs betrokken bij het commentaar en de analyses van de Formule 1 Grand Prix van Miami, die voor het eerst wordt georganiseerd. Naast Tung is Jan Lammers dit weekend ook op Viaplay te zien en horen als gastanalist. 

   

  Vrijdagavond

  Viaplay zendt vrijdag 6 mei een avondvullend programma uit met daarin onder meer de eerste en tweede vrije training. De presentatie is in handen van Amber Brantsen. Dit programma kan gezien worden als poging om het vrijdagavondgevoel van het Ziggo Formule 1 Café – in de periode dat Formule 1 nog bij Ziggo Sport te zien was – bij Viaplay te laten herleven.

  ViaplayNENTNordic Entertainment GroupFormule 1

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)