Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist

  Viaplay mag dan wel een volwaardige streamingdienst zijn met een combinatie van sport en entertainment, de nadruk ligt op Formule 1.
  Jarco Kriek
  5 may 2022
  comments 10
  Viaplay breidt Formule 1-aanbod uit: ook nieuwe analist
  Foto Getty Images

  Het lijkt erop dat op het Zweedse hoofdkwartier van Nordic Entertainment Group (NENT) het muntje is gevallen. Op de drukke Nederlandse streamingmarkt verwerf je geen prominente positie met het huidige entertainmentaanbod van Viaplay. En dus zet NENT bij Viaplay in Nederland nu vol in op de exclusieve sportcontent, zoals Formule 1.

   

  Nieuwe analist

  Dit betekent dat rond de Grand Prixes meer studioprogramma’s worden aangeboden. Daarbij maakt Ho-Pin Tung zijn opwachting als nieuwe analist. Komend weekend is Tung zelfs betrokken bij het commentaar en de analyses van de Formule 1 Grand Prix van Miami, die voor het eerst wordt georganiseerd. Naast Tung is Jan Lammers dit weekend ook op Viaplay te zien en horen als gastanalist. 

   

  Vrijdagavond

  Viaplay zendt vrijdag 6 mei een avondvullend programma uit met daarin onder meer de eerste en tweede vrije training. De presentatie is in handen van Amber Brantsen. Dit programma kan gezien worden als poging om het vrijdagavondgevoel van het Ziggo Formule 1 Café – in de periode dat Formule 1 nog bij Ziggo Sport te zien was – bij Viaplay te laten herleven.

  ViaplayNENTNordic Entertainment GroupFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview