Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit

  Viaplay komt op meer modellen Smart TV-internettelevisie beschikbaar via een app. Directe toegang via de televisie is belangrijk voor de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 2
  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit
  Foto ProShots

  Een overeenkomst tussen Viaplay Group en de Chinese televisiefabrikant Hisense zorgt ervoor dat de Viaplay-app op korte termijn beschikbaar komt op het Vidaa Smart TV-platform van Hisense. Hisense is in Nederland nog een opkomende speler, maar internationaal is het op de één na grootste tv-merk.

   

  Expansie

  De overeenkomst is vooral belangrijk voor Viaplay gezien de toekomstige uitbreiding van de dienst naar Noord-Amerika. Hisense heeft in deze regio een belangrijk marktaandeel van de televisieverkoop in handen. Ook in Scandinavië zijn Hisense televisies in veel huiskamers te vinden. Bij de nieuwe 2023-modellen van Hisense televisies die in Scandinavië op de markt komen, wordt een afstandsbediening geleverd met een knop voor directe toegang tot de streamingdienst.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstHisenseSmart TVtvtelevisieinternetinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)