Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit

  Viaplay komt op meer modellen Smart TV-internettelevisie beschikbaar via een app. Directe toegang via de televisie is belangrijk voor de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 2
  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit
  Foto ProShots

  Een overeenkomst tussen Viaplay Group en de Chinese televisiefabrikant Hisense zorgt ervoor dat de Viaplay-app op korte termijn beschikbaar komt op het Vidaa Smart TV-platform van Hisense. Hisense is in Nederland nog een opkomende speler, maar internationaal is het op de één na grootste tv-merk.

   

  Expansie

  De overeenkomst is vooral belangrijk voor Viaplay gezien de toekomstige uitbreiding van de dienst naar Noord-Amerika. Hisense heeft in deze regio een belangrijk marktaandeel van de televisieverkoop in handen. Ook in Scandinavië zijn Hisense televisies in veel huiskamers te vinden. Bij de nieuwe 2023-modellen van Hisense televisies die in Scandinavië op de markt komen, wordt een afstandsbediening geleverd met een knop voor directe toegang tot de streamingdienst.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstHisenseSmart TVtvtelevisieinternetinternettelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview