Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit

  Viaplay komt op meer modellen Smart TV-internettelevisie beschikbaar via een app. Directe toegang via de televisie is belangrijk voor de streamingdienst.
  Jarco Kriek
  8 november 2022
  comments 2
  Viaplay breidt kijkmogelijkheid op Smart TV uit
  Foto ProShots

  Een overeenkomst tussen Viaplay Group en de Chinese televisiefabrikant Hisense zorgt ervoor dat de Viaplay-app op korte termijn beschikbaar komt op het Vidaa Smart TV-platform van Hisense. Hisense is in Nederland nog een opkomende speler, maar internationaal is het op de één na grootste tv-merk.

   

  Expansie

  De overeenkomst is vooral belangrijk voor Viaplay gezien de toekomstige uitbreiding van de dienst naar Noord-Amerika. Hisense heeft in deze regio een belangrijk marktaandeel van de televisieverkoop in handen. Ook in Scandinavië zijn Hisense televisies in veel huiskamers te vinden. Bij de nieuwe 2023-modellen van Hisense televisies die in Scandinavië op de markt komen, wordt een afstandsbediening geleverd met een knop voor directe toegang tot de streamingdienst.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstHisenseSmart TVtvtelevisieinternetinternettelevisie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)