Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit

  Viaplay blijft het aanbod van live sport in Nederland uitbreiden. Na onder meer Formule 1, darts en voetbal komt ook golf bij de streamingdienst beschikbaar.
  Jarco Kriek
  2 juli 2022
  comments 5
  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten en Ziggo Sport Totaal-abonnees die geïnteresseerd zijn in golf hoeven niet te schrikken. De belangrijkste PGA Tour-golftoernooien blijven voor hen beschikbaar. Viaplay Group heeft namelijk de uitzendrechten van golftoernooien gekocht die onder de vlag van LIV worden gespeeld. LIV wil de concurrentie met PGA Tour aangaan. Hiervoor is een samenwerking met diverse investeerders uit Saudi-Arabië aangegaan.

   

  Viaplay

  Viaplay Group heeft de uitzendrechten van LIV Golf gekocht. Net als bij Formule 1 gaat het vooralsnog niet om exclusieve uitzendrechten. Zo zijn de LIV-golftoernooien ook te zien via het eigen YouTube-kanaal van LIV.

  ViaplayViaplay Grouponlinestreamingdienstsportuitzendrechtengolf

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)