Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit

  Viaplay blijft het aanbod van live sport in Nederland uitbreiden. Na onder meer Formule 1, darts en voetbal komt ook golf bij de streamingdienst beschikbaar.
  Jarco Kriek
  2 july 2022
  comments 5
  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten en Ziggo Sport Totaal-abonnees die geïnteresseerd zijn in golf hoeven niet te schrikken. De belangrijkste PGA Tour-golftoernooien blijven voor hen beschikbaar. Viaplay Group heeft namelijk de uitzendrechten van golftoernooien gekocht die onder de vlag van LIV worden gespeeld. LIV wil de concurrentie met PGA Tour aangaan. Hiervoor is een samenwerking met diverse investeerders uit Saudi-Arabië aangegaan.

   

  Viaplay

  Viaplay Group heeft de uitzendrechten van LIV Golf gekocht. Net als bij Formule 1 gaat het vooralsnog niet om exclusieve uitzendrechten. Zo zijn de LIV-golftoernooien ook te zien via het eigen YouTube-kanaal van LIV.

  ViaplayViaplay Grouponlinestreamingdienstsportuitzendrechtengolf

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)