Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit

  Viaplay blijft het aanbod van live sport in Nederland uitbreiden. Na onder meer Formule 1, darts en voetbal komt ook golf bij de streamingdienst beschikbaar.
  Jarco Kriek
  2 juli 2022
  comments 5
  Viaplay breidt live sportaanbod verder uit
  Foto Getty Images

  Ziggo-klanten en Ziggo Sport Totaal-abonnees die geïnteresseerd zijn in golf hoeven niet te schrikken. De belangrijkste PGA Tour-golftoernooien blijven voor hen beschikbaar. Viaplay Group heeft namelijk de uitzendrechten van golftoernooien gekocht die onder de vlag van LIV worden gespeeld. LIV wil de concurrentie met PGA Tour aangaan. Hiervoor is een samenwerking met diverse investeerders uit Saudi-Arabië aangegaan.

   

  Viaplay

  Viaplay Group heeft de uitzendrechten van LIV Golf gekocht. Net als bij Formule 1 gaat het vooralsnog niet om exclusieve uitzendrechten. Zo zijn de LIV-golftoernooien ook te zien via het eigen YouTube-kanaal van LIV.

  ViaplayViaplay Grouponlinestreamingdienstsportuitzendrechtengolf

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview