Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay een succes: meer dan 750.000 abonnees in Nederland

  Hoewel een deel van de abonnees klaagt over de geleverde diensten van Viaplay blijkt de streamingdienst in Nederland een succesnummer te zijn.
  Jarco Kriek
  21 juli 2022
  comments 5
  Viaplay een succes: meer dan 750.000 abonnees in Nederland
  Foto Getty Images

  Viaplay Group is de Zweedse eigenaar van streamingdienst Viaplay. Dit bedrijf maakte vandaag de financiële cijfers over het tweede kwartaal bekend, Hieruit blijkt dat Viaplay door mooie resultaten op de Scandinavische en internationale markt financieel goed presteert. In het tweede kwartaal verwelkomde Viaplay Group 766.000 nieuwe klanten, waardoor het totaal op 5,55 miljoen uitkwam. Viaplay Group verwacht dat de snelle groei in de tweede helft van 2022 doorzet en de abonneeteller aan het einde van dit jaar op 7,3 miljoen staat. Door de abonneegroei steeg de omzet met bijna dertig procent.

   

  Nederland

  Viaplay Group maakt geen abonneecijfers op landniveau bekend. Maar om de goede prestaties in Nederland te accentueren werd door het Zweedse bedrijf toch een tipje van de sluier opgelicht. Het aantal internationale abonnees steeg in het tweede kwartaal naar 1,51 miljoen. Viaplay laat weten dat meer dan de helft van deze abonnees uit Nederland afkomstig zijn. Dit betekent dat Viaplay in Nederland in vier maanden tijd meer dan 757.500 abonnee heeft binnengehaald. Dit is een ongekend goede prestatie voor een nieuwe streamingdienst.

  ViaplayViaplay Groupkwartaalcijfers

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)