Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: geen wijzigingen commentaar en analisten Formule 1

  Viaplay brengt geen veranderingen aan bij het commentaar van Formule 1. Ook de studiopresentatie en het analistenteam blijven ongewijzigd.
  Jarco Kriek
  3 januari 2023
  comments 2
  Viaplay: geen wijzigingen commentaar en analisten Formule 1

  Viaplay betreurt het vertrek van pitreporter Stéphane Kox. Dit stelt Marco Zwaneveld – 'head of sport' van Viaplay Nederland – in een reactie aan RacingNews365. Uit de reactie blijkt dat Kox moeite had met de kritiek die vooral via sociale media over haar en het hele Viaplay F1-team werd verspreid. Kox gaf zelf aan dat ze stopt vanwege het voortzetten van een rechtenstudio en de wens om zelf meer te willen racen.

   

  Commentaar

  Ondanks de soms keiharde negatieve reacties over het functioneren van het Formule 1-team door abonnees blijft Viaplay pal achter de huidige samenstelling staan. Naast een vervanger voor Stéphane Kox komt er geen wijziging in het analistenteam. Ook het commentaar bij de Formule 1 blijft net als het afgelopen seizoen in handen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)