Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: geen wijzigingen commentaar en analisten Formule 1

  Viaplay brengt geen veranderingen aan bij het commentaar van Formule 1. Ook de studiopresentatie en het analistenteam blijven ongewijzigd.
  Jarco Kriek
  3 januari 2023
  comments 2
  Viaplay: geen wijzigingen commentaar en analisten Formule 1

  Viaplay" target="_blank">Viaplay betreurt het vertrek van pitreporter Stéphane Kox. Dit stelt Marco Zwaneveld – 'head of sport' van Viaplay Nederland – in een reactie aan RacingNews365. Uit de reactie blijkt dat Kox moeite had met de kritiek die vooral via sociale media over haar en het hele Viaplay F1-team werd verspreid. Kox gaf zelf aan dat ze stopt vanwege het voortzetten van een rechtenstudio en de wens om zelf meer te willen racen.

   

  Commentaar

  Ondanks de soms keiharde negatieve reacties over het functioneren van het Formule 1-team door abonnees blijft Viaplay pal achter de huidige samenstelling staan. Naast een vervanger voor Stéphane Kox komt er geen wijziging in het analistenteam. Ook het commentaar bij de Formule 1 blijft net als het afgelopen seizoen in handen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)