Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay heeft minder Formule 1 live streams dan F1 TV PRO

  Dit weekend begint een nieuw Formule 1-tijdperk in Nederland. Na negen jaar verdwijnt de populaire racesport bij Ziggo en is bij streamingdienst Viaplay te zien.
  Jarco Kriek
  18 maart 2022
  comments 13
  Viaplay heeft minder Formule 1 live streams dan F1 TV PRO
  Foto Getty Images

  Viaplay gaat Formule 1 aanbieden via meerdere live streams. Dit heeft eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) bekendgemaakt. Tijdens zowel trainingen, kwalificatie als race is niet alleen de internationale feed van de race voor Viaplay-abonnees beschikbaar. Ook worden live streams van de pitstraat, de zogenaamde driver-tracker en een stream met beelden van diverse on board camera’s aangeboden. Deze streams waren in de voorbijgaande jaren ook bij Ziggo Sport lineair beschikbaar. Viaplay gaat als extraatje live feeds van on board camera’s van drie door Viaplay geselecteerde coureurs aan klanten leveren.

   

  F1 TV Pro

  Ondanks de uitbreiding van het aantal streams blijft F1 TV PRO – de eigen streamingdienst van Formule 1-eigenaar Liberty Media – het meest uitgebreid Formule 1 in beeld brengen. Zo zijn bij F1 TV PRO niet van drie, maar van alle twintig coureurs live on board-beelden inclusief de verbale communicatie tussen coureur en renstal te zien en horen.

  ViaplayNordic Entertainment GroupNENTF1 TV PROF1TV PROFormule 1

  Reacties

 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)