Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  Viaplay-abonnees moeten niet gek staan te kijken als er na de Formule 1 ook bij andere live sportevenementen zoals voetbal en darts reclame in beeld wordt getoond.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 2
  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  De reclamebanners van onder meer CarGlass en de Staatsloterij in beeld bij de live uitzendingen van de Formule 1 zijn een doorn in het oog van menig Viaplay-abonnee. Vooral omdat de streamingdienst vóór de marktintroductie in Nederland beloofde om geen reclame uit te zenden tijdens live sport. Wel liet de streamingdienst de mogelijkheid open om gedurende studioprogramma’s rond live sport reclame uit te zenden.

   

  Meer reclame?

  Het lijkt er nu op dat ook bij andere live sportuitzendingen reclame in beeld getoond gaat worden. Aanleiding om dit te denken zijn uitlatingen van Viaplay op het eigen sociale mediakanaal Twitter. “Het is gebruikelijk dat er tijdens live sportevenementen sprake is van enige commercie. Wij als Viaplay zijnde houden het erg beperkt”, zo luidt het antwoord van Viaplay op vragen van abonnees over het tonen van reclamebanners tijdens Formule 1 uitzendingen. Het antwoord maakt de weg vrij naar mogelijke reclamebanners bij andere live sportuitzendingen, zoals voetbal, darts en hockey.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstreclame

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview