Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  Viaplay-abonnees moeten niet gek staan te kijken als er na de Formule 1 ook bij andere live sportevenementen zoals voetbal en darts reclame in beeld wordt getoond.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 2
  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  De reclamebanners van onder meer CarGlass en de Staatsloterij in beeld bij de live uitzendingen van de Formule 1 zijn een doorn in het oog van menig Viaplay-abonnee. Vooral omdat de streamingdienst vóór de marktintroductie in Nederland beloofde om geen reclame uit te zenden tijdens live sport. Wel liet de streamingdienst de mogelijkheid open om gedurende studioprogramma’s rond live sport reclame uit te zenden.

   

  Meer reclame?

  Het lijkt er nu op dat ook bij andere live sportuitzendingen reclame in beeld getoond gaat worden. Aanleiding om dit te denken zijn uitlatingen van Viaplay op het eigen sociale mediakanaal Twitter. “Het is gebruikelijk dat er tijdens live sportevenementen sprake is van enige commercie. Wij als Viaplay zijnde houden het erg beperkt”, zo luidt het antwoord van Viaplay op vragen van abonnees over het tonen van reclamebanners tijdens Formule 1 uitzendingen. Het antwoord maakt de weg vrij naar mogelijke reclamebanners bij andere live sportuitzendingen, zoals voetbal, darts en hockey.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstreclame

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)