Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  Viaplay-abonnees moeten niet gek staan te kijken als er na de Formule 1 ook bij andere live sportevenementen zoals voetbal en darts reclame in beeld wordt getoond.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 2
  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  De reclamebanners van onder meer CarGlass en de Staatsloterij in beeld bij de live uitzendingen van de Formule 1 zijn een doorn in het oog van menig Viaplay-abonnee. Vooral omdat de streamingdienst vóór de marktintroductie in Nederland beloofde om geen reclame uit te zenden tijdens live sport. Wel liet de streamingdienst de mogelijkheid open om gedurende studioprogramma’s rond live sport reclame uit te zenden.

   

  Meer reclame?

  Het lijkt er nu op dat ook bij andere live sportuitzendingen reclame in beeld getoond gaat worden. Aanleiding om dit te denken zijn uitlatingen van Viaplay op het eigen sociale mediakanaal Twitter. “Het is gebruikelijk dat er tijdens live sportevenementen sprake is van enige commercie. Wij als Viaplay zijnde houden het erg beperkt”, zo luidt het antwoord van Viaplay op vragen van abonnees over het tonen van reclamebanners tijdens Formule 1 uitzendingen. Het antwoord maakt de weg vrij naar mogelijke reclamebanners bij andere live sportuitzendingen, zoals voetbal, darts en hockey.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstreclame

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)