Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  Viaplay-abonnees moeten niet gek staan te kijken als er na de Formule 1 ook bij andere live sportevenementen zoals voetbal en darts reclame in beeld wordt getoond.
  Jarco Kriek
  7 november 2022
  comments 2
  Viaplay hint na Formule 1 op reclame bij voetbal en darts

  De reclamebanners van onder meer CarGlass en de Staatsloterij in beeld bij de live uitzendingen van de Formule 1 zijn een doorn in het oog van menig Viaplay-abonnee. Vooral omdat de streamingdienst vóór de marktintroductie in Nederland beloofde om geen reclame uit te zenden tijdens live sport. Wel liet de streamingdienst de mogelijkheid open om gedurende studioprogramma’s rond live sport reclame uit te zenden.

   

  Meer reclame?

  Het lijkt er nu op dat ook bij andere live sportuitzendingen reclame in beeld getoond gaat worden. Aanleiding om dit te denken zijn uitlatingen van Viaplay op het eigen sociale mediakanaal Twitter. “Het is gebruikelijk dat er tijdens live sportevenementen sprake is van enige commercie. Wij als Viaplay zijnde houden het erg beperkt”, zo luidt het antwoord van Viaplay op vragen van abonnees over het tonen van reclamebanners tijdens Formule 1 uitzendingen. Het antwoord maakt de weg vrij naar mogelijke reclamebanners bij andere live sportuitzendingen, zoals voetbal, darts en hockey.

   

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstreclame

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)