Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen fors verhogen. Of komt er voor F1-liefhebbers toch een aantrekkelijke actie in februari?
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 6
  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  De meest Formule 1-liefhebbers kijken momenteel met een Viaplay" target="_blank">Viaplay-jaarabonnement waar ze vorig jaar 99 euro voor moesten neerleggen. Bij de deze week door Viaplay bevestigde prijsverhoging gaat deze voor Viaplay belangrijke groep na afloop van het abonnement niet 99 maar 153,48 euro per jaar betalen. Een prijssprong van maar liefst meer dan 50 procent. Het enige voordeel is wel dat het jaarabonnement niet vooruit maar maandelijks betaald moet worden.

   

  Actie?

  Uit een melding die een Viaplay-abonnee op het forum van techsite Tweakers heeft geplaatst blijkt dat de streamingdienst hint op een actie voor Formule 1-liefhebbers die mogelijk medio februari bekend wordt gemaakt. De betreffende abonnee werd via een chatgesprek met de Zweedse klantenservice op de hoogte gebracht dat de streamingdienst voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen vaak met een promotionele actie komt.

   

  Meer betalen

  De huidige actie die Viaplay in Nederland voert loopt tot 28 februari. Hierbij wordt een jaarabonnement aangeboden voor 125,88 euro te betalen in twaalf maandelijkse termijnen van €10,49. De prijs van het jaarabonnement gaat daarna omhoog naar 153,48 euro, te betalen in maandelijkse termijnen van €12,79. Het is niet inzichtelijk hoe een mogelijk Formule 1-actie hiertussen geplaatst kan worden. Daarnaast staat Viaplay niet al te goed bekend als het gaat om betrouwbaarheid en het nakomen van beloftes en toezeggingen.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdientabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)