Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen fors verhogen. Of komt er voor F1-liefhebbers toch een aantrekkelijke actie in februari?
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 6
  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  De meest Formule 1-liefhebbers kijken momenteel met een Viaplay-jaarabonnement waar ze vorig jaar 99 euro voor moesten neerleggen. Bij de deze week door Viaplay bevestigde prijsverhoging gaat deze voor Viaplay belangrijke groep na afloop van het abonnement niet 99 maar 153,48 euro per jaar betalen. Een prijssprong van maar liefst meer dan 50 procent. Het enige voordeel is wel dat het jaarabonnement niet vooruit maar maandelijks betaald moet worden.

   

  Actie?

  Uit een melding die een Viaplay-abonnee op het forum van techsite Tweakers heeft geplaatst blijkt dat de streamingdienst hint op een actie voor Formule 1-liefhebbers die mogelijk medio februari bekend wordt gemaakt. De betreffende abonnee werd via een chatgesprek met de Zweedse klantenservice op de hoogte gebracht dat de streamingdienst voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen vaak met een promotionele actie komt.

   

  Meer betalen

  De huidige actie die Viaplay in Nederland voert loopt tot 28 februari. Hierbij wordt een jaarabonnement aangeboden voor 125,88 euro te betalen in twaalf maandelijkse termijnen van €10,49. De prijs van het jaarabonnement gaat daarna omhoog naar 153,48 euro, te betalen in maandelijkse termijnen van €12,79. Het is niet inzichtelijk hoe een mogelijk Formule 1-actie hiertussen geplaatst kan worden. Daarnaast staat Viaplay niet al te goed bekend als het gaat om betrouwbaarheid en het nakomen van beloftes en toezeggingen.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdientabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Waku Waku

  Waku Waku
  NPO 3 om 18:21 uur
  Jarenlang werd Waku Waku gepresenteerd door Rob Fruithof, de quizmaster die vorige maand op 71-jarige leeftijd overleed. De dieren- en natuurquiz keerde vorig jaar terug op tv, met dit keer Sosha Duysker aan het roer. In het tweede seizoen doen onder andere Bracha van ­Doesburgh, Roy Donders, Nicolette Kluijver en Steven Kazàn een poging om met hun flora- en faunakennis zoveel mogelijk aapjes bij elkaar te sprokkelen. De winnaar maakt kans op 1500 euro voor een goed doel.

  TV-TIP Ice Road Rescue

  Ice Road Rescue
  National Geographic om 19:35 uur
  Thord Paulsen heeft zich alvast warm ingepakt voor het zevende seizoen van Ice Road Rescue en dat is maar goed ook. Vanwege een koude winter vol zware stormen, regenbuien en dikke ladingen sneeuw krijgen de helden van de gladde weg het lastiger dan ooit. Thord en collega Bjørn hebben veel meegemaakt, maar in dit seizoen hebben ze de zwaarste klussen uit hun carrière. De mannen moeten daardoor nog meer op elkaar vertrouwen. In het noorden heeft Jo Roger het ook zwaar en heeft hij de hulp van Stig nodig, maar is deze beginneling klaar voor het echte werk?

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)