Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  Viaplay gaat de prijs van abonnementen voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen fors verhogen. Of komt er voor F1-liefhebbers toch een aantrekkelijke actie in februari?
  Jarco Kriek
  24 januari 2023
  comments 6
  ‘Viaplay hint op actie met goedkoper abonnement’

  De meest Formule 1-liefhebbers kijken momenteel met een Viaplay-jaarabonnement waar ze vorig jaar 99 euro voor moesten neerleggen. Bij de deze week door Viaplay bevestigde prijsverhoging gaat deze voor Viaplay belangrijke groep na afloop van het abonnement niet 99 maar 153,48 euro per jaar betalen. Een prijssprong van maar liefst meer dan 50 procent. Het enige voordeel is wel dat het jaarabonnement niet vooruit maar maandelijks betaald moet worden.

   

  Actie?

  Uit een melding die een Viaplay-abonnee op het forum van techsite Tweakers heeft geplaatst blijkt dat de streamingdienst hint op een actie voor Formule 1-liefhebbers die mogelijk medio februari bekend wordt gemaakt. De betreffende abonnee werd via een chatgesprek met de Zweedse klantenservice op de hoogte gebracht dat de streamingdienst voor het begin van het nieuwe Formule 1-seizoen vaak met een promotionele actie komt.

   

  Meer betalen

  De huidige actie die Viaplay in Nederland voert loopt tot 28 februari. Hierbij wordt een jaarabonnement aangeboden voor 125,88 euro te betalen in twaalf maandelijkse termijnen van €10,49. De prijs van het jaarabonnement gaat daarna omhoog naar 153,48 euro, te betalen in maandelijkse termijnen van €12,79. Het is niet inzichtelijk hoe een mogelijk Formule 1-actie hiertussen geplaatst kan worden. Daarnaast staat Viaplay niet al te goed bekend als het gaat om betrouwbaarheid en het nakomen van beloftes en toezeggingen.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdientabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview