Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating

  Viaplay is in Nederland vooral bekend door het live uitzenden van Formule 1, darts en voetbal. De streamingdienst stapt nu echter in de wereld van dating.
  Jarco Kriek
  7 juli 2022
  comments 6
  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating
  Foto Getty Images

  De lokale Viaplay Original-content wordt uitgebreid met het dating realityprogramma Love Craft dat in opdracht van de streamingdienst wordt gemaakt door Vincent TV. In het programma gaan tien vrijgezelle mannen en vrouwen in de natuur op zoek naar een nieuw liefdesavontuur. Love Craft is gebaseerd op de Deense datingshow Wild Love. De vrijgezelle deelnemers worden in de natuur aan elkaar gekoppeld door een professionele matchmaker. Samen bouwen ze een vlot waarmee ze een rivier moeten afzakken.

   

  Meer in aantocht

  Viaplay begon op 1 maart in Nederland. Het eerste specifiek op Nederland gerichte programma is de Nederlandse versie van Dragons Den. Love Craft is de eerste Nederlandse Viaplay Original. Later dit jaar volgen Celebraties Masterchef en Powervrouwen. Voor Love Craft is Viaplay nog op zoek naar deelnemers in de leeftijd van 23 tot en met 34 jaar.

  ViaplayViaplay GroupViaplay OriginalLove Craft

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)