Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating

  Viaplay is in Nederland vooral bekend door het live uitzenden van Formule 1, darts en voetbal. De streamingdienst stapt nu echter in de wereld van dating.
  Jarco Kriek
  7 july 2022
  comments 6
  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating
  Foto Getty Images

  De lokale Viaplay Original-content wordt uitgebreid met het dating realityprogramma Love Craft dat in opdracht van de streamingdienst wordt gemaakt door Vincent TV. In het programma gaan tien vrijgezelle mannen en vrouwen in de natuur op zoek naar een nieuw liefdesavontuur. Love Craft is gebaseerd op de Deense datingshow Wild Love. De vrijgezelle deelnemers worden in de natuur aan elkaar gekoppeld door een professionele matchmaker. Samen bouwen ze een vlot waarmee ze een rivier moeten afzakken.

   

  Meer in aantocht

  Viaplay begon op 1 maart in Nederland. Het eerste specifiek op Nederland gerichte programma is de Nederlandse versie van Dragons Den. Love Craft is de eerste Nederlandse Viaplay Original. Later dit jaar volgen Celebraties Masterchef en Powervrouwen. Voor Love Craft is Viaplay nog op zoek naar deelnemers in de leeftijd van 23 tot en met 34 jaar.

  ViaplayViaplay GroupViaplay OriginalLove Craft

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)