Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating

  Viaplay is in Nederland vooral bekend door het live uitzenden van Formule 1, darts en voetbal. De streamingdienst stapt nu echter in de wereld van dating.
  Jarco Kriek
  7 juli 2022
  comments 6
  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating
  Foto Getty Images

  De lokale Viaplay Original-content wordt uitgebreid met het dating realityprogramma Love Craft dat in opdracht van de streamingdienst wordt gemaakt door Vincent TV. In het programma gaan tien vrijgezelle mannen en vrouwen in de natuur op zoek naar een nieuw liefdesavontuur. Love Craft is gebaseerd op de Deense datingshow Wild Love. De vrijgezelle deelnemers worden in de natuur aan elkaar gekoppeld door een professionele matchmaker. Samen bouwen ze een vlot waarmee ze een rivier moeten afzakken.

   

  Meer in aantocht

  Viaplay begon op 1 maart in Nederland. Het eerste specifiek op Nederland gerichte programma is de Nederlandse versie van Dragons Den. Love Craft is de eerste Nederlandse Viaplay Original. Later dit jaar volgen Celebraties Masterchef en Powervrouwen. Voor Love Craft is Viaplay nog op zoek naar deelnemers in de leeftijd van 23 tot en met 34 jaar.

  ViaplayViaplay GroupViaplay OriginalLove Craft

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)