Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating

  Viaplay is in Nederland vooral bekend door het live uitzenden van Formule 1, darts en voetbal. De streamingdienst stapt nu echter in de wereld van dating.
  Jarco Kriek
  7 juli 2022
  comments 6
  Viaplay: Formule 1, darts, voetbal en... dating
  Foto Getty Images

  De lokale Viaplay Original-content wordt uitgebreid met het dating realityprogramma Love Craft dat in opdracht van de streamingdienst wordt gemaakt door Vincent TV. In het programma gaan tien vrijgezelle mannen en vrouwen in de natuur op zoek naar een nieuw liefdesavontuur. Love Craft is gebaseerd op de Deense datingshow Wild Love. De vrijgezelle deelnemers worden in de natuur aan elkaar gekoppeld door een professionele matchmaker. Samen bouwen ze een vlot waarmee ze een rivier moeten afzakken.

   

  Meer in aantocht

  Viaplay begon op 1 maart in Nederland. Het eerste specifiek op Nederland gerichte programma is de Nederlandse versie van Dragons Den. Love Craft is de eerste Nederlandse Viaplay Original. Later dit jaar volgen Celebraties Masterchef en Powervrouwen. Voor Love Craft is Viaplay nog op zoek naar deelnemers in de leeftijd van 23 tot en met 34 jaar.

  ViaplayViaplay GroupViaplay OriginalLove Craft

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview