Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts

  Viaplay heeft weer een nieuw probleem. Het live streamen van Formule 1 was vanaf het begin al problematisch, maar nu gaat het ook bij darts mis.
  Jarco Kriek
  14 june 2022
  comments 5
  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts
  Foto Getty Images

  Meerdere abonnees van streamingdienst Viaplay klaagden gisterenavond over de slechte beeldkwaliteit en beeldhaperingen bij het kijken naar PDC Darts. Het komt niet vaak voor dat bij Viaplay beeldproblemen ontstaan bij het live streamen van darts.

   

  Noodnummer

  Viaplay opende onlangs een Nederlands noodnummer waar klanten tijdens de Formule 1-weekends beeldproblemen kunnen melden. Hoewel eigenaar Viaplay Group stelt dat het bedrijf gebruik maakt van het meest robuuste netwerk binnen de streamingsector blijven de klachten bij het live streamen van Formule 1 aanhouden. Mede hierdoor heeft het Zweedse mediabedrijf besloten om het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit jaar aan te bieden bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Tijdens de Formule 1-weekends zijn hierop de verslagen van de kwalificaties en races te zien. De PDC-dartstoernooien zijn echter alleen online te bekijken.

  ViaplayViaplay Groupdartsstoringlive streaming

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)