Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts

  Viaplay heeft weer een nieuw probleem. Het live streamen van Formule 1 was vanaf het begin al problematisch, maar nu gaat het ook bij darts mis.
  Jarco Kriek
  14 june 2022
  comments 5
  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts
  Foto Getty Images

  Meerdere abonnees van streamingdienst Viaplay klaagden gisterenavond over de slechte beeldkwaliteit en beeldhaperingen bij het kijken naar PDC Darts. Het komt niet vaak voor dat bij Viaplay beeldproblemen ontstaan bij het live streamen van darts.

   

  Noodnummer

  Viaplay opende onlangs een Nederlands noodnummer waar klanten tijdens de Formule 1-weekends beeldproblemen kunnen melden. Hoewel eigenaar Viaplay Group stelt dat het bedrijf gebruik maakt van het meest robuuste netwerk binnen de streamingsector blijven de klachten bij het live streamen van Formule 1 aanhouden. Mede hierdoor heeft het Zweedse mediabedrijf besloten om het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit jaar aan te bieden bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Tijdens de Formule 1-weekends zijn hierop de verslagen van de kwalificaties en races te zien. De PDC-dartstoernooien zijn echter alleen online te bekijken.

  ViaplayViaplay Groupdartsstoringlive streaming

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League: FC Zürich - PSV

  UEFA Europa League: FC Zürich - PSV
  Veronica om 18:00 uur
  PSV zou drie weken geleden tegen Arsenal aantreden, maar dat werd uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. De club loopt Europees gezien dus een wedstrijd achter. Dat legt de druk op aanvoerder Luuk de Jong: winst tegen FC Zürich zou voor de stand in groep A niet gek zijn.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  NPO 3 om 20:25 uur
  Ooit zwommen ze enkel en alleen in zee: grote garnalen. Nu worden ze voor consumptie gekweekt in oorden hier ver vandaan. En over die kweek hoorde de Keuringsdienst een vreemd verhaal. Bij de moeder garnaal zou een oog worden afgeknipt. Dat zou de voortplanting op de één of andere manier stimuleren. Een ogenschijnlijk onwaarschijnlijk gerucht, of toch niet? De Keuringsdienst over hoe de garnalenindustrie op onorthodoxe wijze de geboortecijfers opkrikt.

  Interview