Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts

  Viaplay heeft weer een nieuw probleem. Het live streamen van Formule 1 was vanaf het begin al problematisch, maar nu gaat het ook bij darts mis.
  Jarco Kriek
  14 juni 2022
  comments 5
  Viaplay kampt nu ook met problemen bij darts
  Foto Getty Images

  Meerdere abonnees van streamingdienst Viaplay" target="_blank">Viaplay klaagden gisterenavond over de slechte beeldkwaliteit en beeldhaperingen bij het kijken naar PDC Darts. Het komt niet vaak voor dat bij Viaplay beeldproblemen ontstaan bij het live streamen van darts.

   

  Noodnummer

  Viaplay opende onlangs een Nederlands noodnummer waar klanten tijdens de Formule 1-weekends beeldproblemen kunnen melden. Hoewel eigenaar Viaplay Group stelt dat het bedrijf gebruik maakt van het meest robuuste netwerk binnen de streamingsector blijven de klachten bij het live streamen van Formule 1 aanhouden. Mede hierdoor heeft het Zweedse mediabedrijf besloten om het lineaire kanaal Viaplay Xtra tot het einde van dit jaar aan te bieden bij Ziggo, KPN, T-Mobile, Delta en Caiway. Tijdens de Formule 1-weekends zijn hierop de verslagen van de kwalificaties en races te zien. De PDC-dartstoernooien zijn echter alleen online te bekijken.

  ViaplayViaplay Groupdartsstoringlive streaming

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)