Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay komt met nieuwe kortingsactie abonnement

  De introductiekorting die Viaplay op maandabonnementen aanbod, is vandaag afgelopen. De streamingdienst introduceert echter een nieuwe kortingsactie.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2022
  comments 3
  Viaplay komt met nieuwe kortingsactie abonnement
  Foto Getty Images

  Viaplay grijpt dit keer de komst van de Engelse voetbalcompetitie Premier League aan om abonnees korting te geven. De nieuwe kortingsactie loopt van 1 augustus tot en met februari. Binnen deze periode is het mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten tegen een gereduceerd maandelijks tarief van €10,49. Dit is €3,50 goedkoper dat het reguliere maandbedrag van €13,99, ofwel een korting van 25 procent. Het jaarabonnement hoeft niet in een keer voldaan te worden: Viaplay schrijft maandelijks €10,49 van de rekening af.

   

  Opletten

  Met dit Viaplay-abonnement kan alleen online gekeken worden via onder meer website, tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV. Abonnees van onder meer Ziggo, KPN en T-Mobile die dit abonnement na de prijsverhoging op 1 augustus een aantrekkelijke aanbieding vinden, moeten er dus rekening mee houden dat ze hiermee geen toegang meer hebben tot het lineaire kanaal Viaplay Xtra van hun provider. 

   

  Klantverlies?

  De prijsverhoging van bijna 40 procent waarmee een deel van de abonnees vandaag geconfronteerd is, gaat Viaplay mogelijk klanten kosten. Viaplay stelt zelf dat in Nederland meer dan 750.000 abonnementen zijn afgesloten. Een groot deel van deze abonnementen is maandelijks opzegbaar. De prijsverhoging van 1 augustus kan dus reden zijn om Viaplay vaarwel te zeggen. Met deze nieuwe kortingsactie probeert Viaplay een mogelijk klantverlies tot een minimum te beperken.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinefilmsseriessportabonnementkortingactie

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)