Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay koopt exclusieve uitzendrechten NBCUniversal

  Viaplay heeft een week voor de marktintroductie in Nederland een exclusieve uitzendrechtendeal met NBCUniversal betreffende Dreamworks-content gesloten.
  Jarco Kriek
  23 february 2022
  comments 5
  Viaplay koopt exclusieve uitzendrechten NBCUniversal

  Viaplay en NBCUniversal Global Distribution zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. Vanaf het voorjaar van 2022 is Viaplay de exclusieve thuisbasis voor de series van DreamWorks Animation, zowel in Nederland en Polen als de vijf Scandinavische landen Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en IJsland. Viaplay’s jonge kijkers kunnen straks genieten van meer dan vierhonderd afleveringen van DreamWorks TV-shows, series gebaseerd op bekende films zoals Shrek en Kung FU Panda.

   

  In Nederlandse taal

  Alle DreamWorks-content op Viaplay zal beschikbaar zijn met nasynchronisatie en ondertiteling. Daarnaast wordt ook Dodger aan het aanbod toegevoegd; de nieuwe komedie van Universal International Studios. Andere geanimeerde titels, niet-gescripte content voor kinderen en live-action kinderseries van Peacock, waaronder de muzikale komedie Take Note, maken ook deel uit van deze overeenkomst.

   

  Trots

  Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer: "We willen dat Viaplay voor iedereen iets te bieden heeft. De karakters van DreamWorks Animation films zoals Madagascar en How to Train Your Dragon zijn favoriet bij jonge kijkers over de hele wereld. We zijn dan ook trots dat we de exclusieve thuisbasis worden van nieuwe series met deze herkenbare karakters, zowel in Nederland als Scandinavië en Polen."

  Nordic Entertainment GroupNENTViaplayuitzendrechtenfilmsseriesonlineOTTstreamingdienstNBCUniversalDreamworks

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)