Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay koopt na Formule 1 meer autosport uitzendrechten

  Autosportliefhebbers vinden bij Viaplay vanaf nu nog meer van hun gading. De streamingdienst heeft namelijk nog meer uitzendrechten van autosporten gekocht.
  Jarco Kriek
  26 april 2023
  comments 3
  Viaplay koopt na Formule 1 meer autosport uitzendrechten
  Foto Getty Images

  Met de aankoop van de nieuwe uitzendrechten onderscheidt Viaplay zich meer van F1 TV Pro. Deze voordeligere streamingdienst specialiseert zich voornamelijk in het live aanbieden van de Formule 1, maar Viaplay legt de nadruk op een breder aanbod. Zo zijn er ook andere sporten live te zien, zoals voetbal, darts en hockey, en wordt het sportaanbod aangevuld met entertainment in de vorm van films, series en documentaires. Het sportaanbod wordt nu uitgebreid met meer autosport.

   

  Race-aanbod

  Het nieuwe uitzendrechtenpakket van Viaplay in Nederland bestaat uit de volgende series: DTM, ADAC GT Masters, ADAC GT4 Germany, GP Confidential, FastZone, Ferrari Challenge, 24 uur Nürburgring, Formula Regional, Formula 4 Italy, FIA Truck Racing en Porsche Camera Cup Germany. Viaplay wordt hierdoor naast Ziggo Sport een belangrijke plek voor de thuiszittende raceliefhebber.

   

  Nederlanders

  Diverse races van het aangekochte uitzendrechtenpakket worden in Nederland op het circuit van Zandvoort gereden. Ook zijn meerdere Nederlanders in de racecompetities actief.

  ViaplayViaplay GroupOTTonlinestreamingdienstFormule 1autosportuitzendrechten

  Reacties