Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay koopt weer uitzendrechten: nog meer live sport

  Viaplay gaat nog meer sport via live streaming aanbieden aan Nederlandse abonnees. Eigenaar Viaplay Group heeft het rechtenpakket namelijk uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 3
  Viaplay koopt weer uitzendrechten: nog meer live sport
  Foto Getty Images

  Het Zweedse mediabedrijf Viaplay Group heeft de uitzendrechten gekocht van Levels Fight League (LFL) voor Nederland en alle andere Europese landen waar streamingdienst Viaplay wordt aangeboden. LFL is een zogenaamde MMA-sport (Mixed Martial Arts).

   

  Van GLORY naar LFL

  Voormalig GLORY kickbokser Murthel Groenhart maakte onlangs de overstap naar LFL en speelt op 2 oktober zijn eerste LFL-wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Het Transformatorhuis in Amsterdam en is tevens het eerste LFL-toernooi dat Viaplay in Nederland gaat aanbieden. Viaplay biedt abonnees al enige maanden de MMA-evenementen Enfusion en Invicta FC aan.

  ViaplayViaplay GroupsportonlineOTTstreamingdienstMMA

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview