Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay koopt weer uitzendrechten: nog meer live sport

  Viaplay gaat nog meer sport via live streaming aanbieden aan Nederlandse abonnees. Eigenaar Viaplay Group heeft het rechtenpakket namelijk uitgebreid.
  Jarco Kriek
  22 september 2022
  comments 3
  Viaplay koopt weer uitzendrechten: nog meer live sport
  Foto Getty Images

  Het Zweedse mediabedrijf Viaplay Group heeft de uitzendrechten gekocht van Levels Fight League (LFL) voor Nederland en alle andere Europese landen waar streamingdienst Viaplay wordt aangeboden. LFL is een zogenaamde MMA-sport (Mixed Martial Arts).

   

  Van GLORY naar LFL

  Voormalig GLORY kickbokser Murthel Groenhart maakte onlangs de overstap naar LFL en speelt op 2 oktober zijn eerste LFL-wedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Het Transformatorhuis in Amsterdam en is tevens het eerste LFL-toernooi dat Viaplay in Nederland gaat aanbieden. Viaplay biedt abonnees al enige maanden de MMA-evenementen Enfusion en Invicta FC aan.

  ViaplayViaplay GroupsportonlineOTTstreamingdienstMMA

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview