Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay laat echte Formule 1-kenners weer links liggen

  Maakt Viaplay weer een tactische fout? De streamingdienst kiest wederom voor een onbekende in de racesport als vervanging van Stéphane Kox als Formule 1 pitreporter.
  Jarco Kriek
  13 februari 2023
  comments 5
  Viaplay laat echte Formule 1-kenners weer links liggen

  Chiel van Koldenhoven maakt de overstap van NOS naar Viaplay en gaat bij de streamingdienst het Nederlandse Formule 1-team versterken. Van Koldenhoven maakt daarmee dezelfde stap die Amber Brantsen vorig jaar maakte. Brantsen is vanaf het eerste moment anchor van de Formule 1-uitzendingen van Viaplay. Chiel van Kolderhoven is vanaf 5 maart bij het begin van het Formule 1-seizoen 2023 in Bahrein te zien en horen als pitreporter bij Viaplay.

   

  Kans

  "Soms komt er een kans voorbij die je niet kan laten lopen", laat Van Koldenhoven weten. "De koningsklasse van de autosport is een fascinerende wereld waarin verschillende belangen een rol spelen en iedereen een eigen verhaal heeft. Ik kan niet wachten om die aan de Nederlandse kijker over te brengen. Het belooft met Verstappen, en nu met Nyck de Vries, een heel speciaal seizoen te worden."

   

  Weer nieuweling

  Viaplay kiest met Van Kolderhoven wederom voor een relatieve nieuweling in de Formule 1 wereld. Marco Zwaneveld stelt dat de passie voor sport die Van Koldenhoven heeft aansluit bij de filosofie van Viaplay. Volgens de Head of Sports van Viaplay in Nederland brengt de nieuwe pitreporter daarnaast veel ervaring meer vanuit zijn vakgebied.

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)